| Ionică a întrebat:

Ma duc la cursuri de dans si acolo e o fata care imi place mie. Cum intru in vorba cu ea? Cum o invit? Cand e momentul potrivit sa o invit (inaintea cursului, in timpul cursului sau dupa curs)? Cum cer nr. ei de tel. si/sau ID-ul ei? Are ceva daca o invit? Ma gandeam cand dansam noi in pereche, incerc sa vobesc cu ea si sa vorbim despre dans. Nu cred ca-i normal sa vorbim despre ce ocupatie are (adica daca e studenta sau eleva, unde invata etc). Ce trebuie sa vorbesc cu fata si ce nu trebuie sa vorbesc cu fata?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afla ce muzica ii place. ce tip de dans ii place.prefate stangaci si cerei ajutorul acolo la cursuri.nu cred ca are nimic sa ii ceri id. ul dar sfatul meu e dupa ce dansati (daca accepta). si fii vorbaret.stii tu fa atmosfera.in acelasi timp nu fi deplasat rezumate la replici scurte si amuzante.succes happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste un pic in timpul dansului si apoi incearca sa plecati in acelasi timp.Mergi impreuna un ea si vezi ce iese.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab`o ce vrei

| Steffe a răspuns:

Uite, eu sunt fata, si sincer, cred ca ideea ta cu vorbitul in timp ce dansati impreuna este foarte buna. Ai putea sa o inviti atunci in oras sau ce mai vrei sa vorbesti cu ea. Nu poti vorbi de la inceput cu o fata despre o relatie serioasa(daca iti doresti una), sau despre cum ti-ai petrecut timpul admirado din umbra. Fii curajos, in timpul dansului in pereche e cea mai buna ideewinking. Bafta!