| Anxiousy a întrebat:

Ma duc la iubita mea in seara asta si nu prea mai stiu ce sa fac vreau ceva nou si vreau idei big grin. Altceva in afara de : uitat la un film/tv, ascultat muzica, saruturi, vorbit, dragoste. (Bine pe urma sigur o sa facem si dragoste dar vreau si altceva "nou", sunt oarecum suparat pe ea si vreau la inceput sa fiu mai "rece" si nu stiu ce sa fac, voi ce faceti?

9 răspunsuri:
| lolcod a răspuns:

Daca vrei sa fi mai rece mai departe de ea happy.

| rusel a răspuns:

Dar de ce esti suparat pe ea?

| stef112 a răspuns:

Ajung la ea ii spun buna..peste 5 minute. am rupt toate paturile din casa si am ajuns pe dusumea...laughing glumesc nu fac asa ceva am doar 13 ani si nici n-am prietenahee heelaughing

Răspuns utilizator avertizat
| onlychangeforlove a răspuns:

Pai.o plimbare in parc ca sa mai racorit sau puteti sa mergeti undeva in mall prin magazine sau la un prieten sa vedeti un film toti 3..si dupa o conduci acasa si ai timp sa fi si romantic:*

| rusel a răspuns:

Daca esti suparat pe e, nu te mai du, pentru ca la suparare cine stie ce vei zice, si cred ca n-ai vrea sa te desparti de ea incearca sa fii calm si spune-i la telefon ce te supara da cu atentie vorbeste cu ea, casa nu zici ceva ca dupa aia so doare, vb frumos cu ea, spune-i ca nu poti veni daca simnti ca problema nu s-a rezolvat, dupa o zii incearca sa clarifici lucrurile cu atenti, vorbeste cu ea despre problema aia... pana cand vei rezolva, dupa ce o vei rezolva cu siguranta cand fei fii inpacat adica (nu ai esti suparat pe ea) iti va veni tie in minte ce sa faci ce sa vorbesti cu ea vor veni toate de la sine!

| Azµre a răspuns:

Imposibil să vă plictisiți... Lasă tâmpeniile de genul m-am suparat numai vorbesc cu ea sau mă port rece... o vei răni aiurea în tramvai și data viitoare o să îți dea cu șutu în cur pe românește. Așa că renunță la fițele astea nu vorbesc cu ea mă port rece părerea mea. Găsiți și puteți face o grămadă de la a vă juca diferite jocuri la a face sex în toate felurile posibile și în toate felurile.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Altceva in afara de orice e posibil sa faci in casa impreuna cu ea laughing cam asa suna.
Vorbesti cu ea, altceva nu prea ai ce sa faci.
Eu zic sa va uitati la un film mai romantic si atunci cand vine o scena cu un sarut sau altceva faci si tu acelasi lucru happy.
Nu prea am alte idei, ce ai exclus tu acolo e cam tot ce faci de obicei cu prietena la unul dintre voi acasawinking.

| neutrino a răspuns:

De ce ti-ai facut prietena, nu ai avut pe cine tachina?