| HahahaAb a întrebat:

Ma, eu nu mai stiu ce vor baietii.Ma innebunesc! Salut in prim rand! Povestea e cam asa:
-M'am indragostit de cine nu trebuie si el a plecat in strainatate. E mai mare ca mine cu 8 ani.Se pare ca si el ma place, dar nu are ce sa faca, pentru ca nu e in Ro.
-Un baiat, care e super hoot, a patit acelasi lucru cu prietena lui.Ne cunoastem printr'o prietena comuna.Am inceput sa vb de 1 an cu el pe tel, pe mess, si ne'am si vazut de cateva ori. El vine la prietena noastra la scoala si asa profita sa mai vb si cu mine. M'a combinat la inceput, dar eu nu il luam in serios.Prietena lui inca nu a plecat, si cat a fost cu ea in vara, nu a vb cu mine deloc. I'am dat sms"Cand ai de gand sa vb serios, ma cauti, pupici :* ".
Acum 3 saptamani ma suna si ma ia cu "gagica de cand nu te'am mai vazut", eu normal, cu fundu'n sus pentru ca a plecat baiatul respectiv, am inceput sa'i fac jocul.Eram suparata si cautam pe cineva care sa ma faca sa uit.Am vrut sa vad pana unde merge cu mesajele si cu telefoanele, stiind ca are prietena.(El spunea ca e indragostit lulea de ea, si parea sincer). Acum vad ca el e de fapt inlove de mine, sau asa mi se pare. Vb cu mine cand e cu ea(bine, e mai departe de ea, dar in timp ce e cu ea), imi spune ca ma pupa pe botik si chestii de genul, dar eu il las rece, adica e LUAT! Nu ma bag eu in asa ceva.
Dar adevarul e ca el e singurul care mi-a atras atentia de la amorezul meu care e plecat, pe care il iubesc, dar cu acest hootboy e atractie max si macar e langa mine.
So, ce vor baietii mah?
Multumesc ca ati citit att. Pupici multi si

Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

Ce gay "imi spune ca ma pupa pe botik si chestii de genul"
Oribil.

4 răspunsuri:
| FlyingSoul a răspuns:

Sincer sa fiu ala"supwer hot" nu merita daca e in stare sa franga o inima pentru tine. Eu sant in love de o fata si de 2 ani tot ma refuzza luna asta trec la liceu si daca ar fi sa ma combin cu o viitoare colega si apoi ar veni ai da care-s in love sa vrea sa ne combinam i-as zice ca am prietena si n-am de gand sa o parasesc pentru ea care ma refuza de 2 ani. Gandeste-te bine pe cine iubesti mai mult si daca e ala de aproape nu ii rasp la avansuri pana nu il vezi fara prietena, da daca e ala de departe incearca sa tii cu el o relatie la distanta. Sper ca te-am ajutat.

| Emmilia a răspuns:

Pai cred ca vrea sa isi bata joc de tine stiind ca te gandesti la prietenu tau, dar pe de alta parte poate te place pe tine si sti cum se zice ca relatiile da distanta nu merg. oricum fa ce crezi. bafta fundita?big grin

Răspuns utilizator avertizat
| tibicom a răspuns:

El vrea doar sa se joace cu tine lasa-l nu are rost si daca vede ce a pierdut o sa se roage el de tine