Salut
Doar acum te exciti asa de repede, sau de cand te sti tu, te exciti asa? Sunt mai multi factori, daca inainte nu te excita-i asa repede poate ca acum nu ai avut de mult contact sexual si iti cere organismul. Daca din totdeauna te exciti repede, asa esti tu si e foarte bine intr-un fel pentru tine si pentru partener(i).
Binenteles ca e normal denysa! asta depinde exclusiv de hormonii fiecaruia unii se excit foarte repede altii nu! nu te teme e o chestie destul de buna ca te exciti placerea creste
Nu am mai auzit prostie mai mare ca mario43! E clar ca pustiu nu a facut sex in viata lui, dar macar sa gandeasca logic. E spre avantajul baiatului sa fi cat mai uda. Eu nu am avut decat o prietena care se uda asa cum zici tu si era super!
Asta-i gluma anului; aurolacul asta pozeaza in expert )
Denysa, nu dispera, exista o solutie; uita-te cum arata userul radugolgolut si imagineaza-ti ca te-ar atinge el. Asa-i ca te usuci instantaneu?
1.da este ceva normal.
2.as vrea si eu o prietena ca tine
3. unde ai fost toata viata mea?
)...mario.esti praf...stai linistita ca e ceva normal.esti f atrasa de tipul respectiv,si e mai bine sa fii foarte uda, pentru ca asa nu te doare, si nici pe el.
E ceva normal sa nu-ti fie frica ca e posibil ca nai avut de mult timp o relatie
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: