| EvaEvita a întrebat:

Ma frământa ceva de câteva zile. Ma întreb dacă iubitul meu ma inșeală sau are intenția asta deoarece am observat ca urmareste anumite fete pe rețelele de socializare. Ba mai mult, am observat și anumite mesaje. Când e cu mine îmi acorda toată atenția și spune ca ma iubește, însă rămân anumite dubii. Voi aveți încredere in bărbatul de lângă voi? Cum gestionați o astfel se situație? Dacă îl confrunt sigur nu va recunoaște și data viitoare va fi mult mai atent și va șterge tot.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce stai cu el daca nu ai încredere?

| Freya1 a răspuns:

Nu prea este normal sa caute atenția femeilor, plus ca daca ai vazut si anumite mesaje cu atat mai rau.
Eu cred ca ar trebui să iti iei dovezile si pe urma sa il confrunți.Dar oricum nu va duce prea departe relația asta.
Eu am incredere in bărbatul de lângă mine pentru ca nu imi ascunde nimic, iar cu femei vorbeste doar cand este vorba de munca sau cu cineva din familie.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Intuiția nu minte niciodată.

| Plato a răspuns:

O relatie nu poate exista in lipsa increderii, ca va deveni o povara si se va ajunge la scandaluri.
Decat asa, mai bine lasa-l, zic eu.

Asta nu înseamnă ca a gresit neaparat cu ceva. Si eu urmaresc si vorbesc cu persoane de sex opus, dar ce-i drept nu-mi ascund conversatiile. Oricum n-ar fi nevoie, ca beneficiez de incredere. Intelegi? Fara, nu prea merge.

| Irinel15123532 a răspuns:

Vorbeste cu el despre ce te framanta, spune-i ce te deranjeaza. Bineinteles ca nu ii poti impune sa nu vorbeasca absoul deloc cu alte femei, colege de munca, sefii/sefele lui, deci nu poti sugruma total comunicarea directa cu alte fete. Cerceteaza-te sa nu fie o problema doar in mintea ta, unele femei sunt foarte posesive si vor ca barbatul de langa ele nici sa nu se gandeasca la alta femeie, fie ca aia e o colega de munca, mama lui sau alba ca zapada din povestea citita copilor aseara. Deci recomand o discutie directa pe aceasta tema, calma, fara nervi, si fara ton ridicat. Si daca vreti ca relatia sa continue, casatoriti-va, daca nu, terminati-o, concubinajul este pacat si biblia il condamna, nu va jucati cu licrurile astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Ai putea sa ii comunici ce te deranjeaza. Ai putea strange dovezile si sa i le arati, in caz ca nu recunoaste.

Ma intreb ce nevoi are el de vorbeste cu alte fete. Vorbeste pe ascuns sau nu se fereste de tine?
Nu ne-ai spus de cat timp aveti o relatie.

In orice caz, nu cred ca poti trai intr-o relatie in care esti framantata de dubii legata de fidelitatea partenerului. Increderea intre parteneri este stalpul relatiei.

| GirlOnline81 a răspuns:

O relație sănătoasă este clădită pe încrederea reciproca.

| shrink a răspuns:

Cel mai simplu este sa vorbesti cu el, iti vei da seama daca minte sau nu, daca are interese extra relatie si mai departe procedezi ca atare