anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma framanta ceva, si as vrea sa fiu ajutata sad.

Deci azi, eu cu iubitul meu am iesit afara...
Bine, mai intai eu cu o prietena si dupa au venit alti baieti cu iubitul meu :*
In fine.
Baietii aia s-au apucat sa ma enerveze. Mai ales ca si ei au vrut sa fiu impreuna cu acestia.
Deodata, vine iubitul meu si ma ia in brate pe banca, intrebandu-ma : " No, nu ma pupi? "
Si eu am zis : " Nu cand sunt ASTIA aici. "
Nu stiu, cred ca s-a suparat, caci dupa ne-am mai intalnit. *el dandu-se cu bicicleta.
Am chiar stat, dar nimic din partea lui... oh go on
Eu m-am suparat si am plecat acasa.
Ce sa fac? UN SFAT, ceva?

Răspuns Câştigător
| OlariuRox a răspuns:

Pentru asta te stresezi tu, ai procedat normal, e urat sa va sarutati in public, lasa-l el te va cauta nu ai facut nimic rau.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Lasa-l sa se supere pentru ca tot el va veni la tine...vei vedea

| BLeur a răspuns:

Bună.

Lasă-l să se supere, tot el vine înapoi la tine. A fost ca un ordin ăsta; ' No, nu mă pupi? ', asemănător cu un ordin. Lasă să vină el să te pupe dacă vrea, dacă nu NU. E treaba lui, dacă alege prietenii în locul tău, asta e.

| 7639781254 a răspuns:

O sa se intoarca la tine cat ai zice peste. Stai fara griji.

| Walve a răspuns:

Daca e iubitul tau, trebuie sa-l pupi si cand e Obama de fata. Ca de-aia e "iubit".

| amorezul17 a răspuns (pentru Walve):

Tu taci ba... nai idee ce e iubirea si vorbesti laughing

| TeenagexD a răspuns (pentru Walve):

Da ma, da. oh go on Pe naiba. Tu n-ai idee ce e iubirea si mai comentezi. Pastreaza astfel de pareri pentru tine :*! Good luck!

| MaLyNutzaaa a răspuns:

BUNA pai daca te iubeste cu adevarat va veni la tine si nu te umilii tu pentru ca asta nu e motiv sa se supere asa ca mai bine lasa-l sa ii treaca supararea :* te pup ai grija de tine :*