In primul rand, tu inca mai tii la ea, din pacate. Trebuie sa constientizezi un lucru : e normal sa fii atasata fata de o persoana din cauza ca ai petrecut clipe frumoase alaturi de acea persoana, ca v-ati simtit bine impreuna, etc etc. Insa, tu ceea ce faci acum te minti pe tine insuti. Ti-ai dori sa retraiesti acele clipe cu fosta ta prietena, insa nu constientizezi faptul ca ai cunoscut-o mai bine, ai aflat cum este. Nu cred ca la inceputul relatiei ti-ai fi imaginat ca tipa poate reactiona in asa hal, din pacate, aparentele uneori inseala. Si ca o parere personala, tipa isi cam bate joc de tine sau nu e stabila psihic si emotional. Nu mi se pare normal ceea ce a facut pana acum, tu pari o persoana mai calculata decat domnisoara asa ca nu are rost sa-ti pierzi timpul cu ea, indiferent cat de mult doare, poti sa simti ca-ti pica cerul in cap, ca nu mai ai motive sa traiesti s.a.m.d. insa, trebuie sa realizezi ca ea nu mai este cum a fost in acele clipe frumoase petrecute cu respectiva, nu are rost sa iti faci rau in continuare cu o asemenea persoana. Intreaba-te singura "trebuie sa-i suport eu toate chestiile astea cand pot fi fericita alaturi de alta persoana?"
Eu zic ca nu se mai merita sa o bagi in seama, vezi-ti de viata ta, si ea de a ei.
Sper ca te-am ajutat, o zi buna!
Ai foarte mare dreptate, nu am cum sa te contrazic. Crede-ma ca am incercat de foarte multe ori sa rup legatura cu ea, sa numai vorbesc, sa o scot de la prieteni sa-i dau bloc... si multe alte.Ba chiar mi-am schimbat cartela si m-am asigurat ca nu-mi afla noul numar. Orice a'si face, tot incearca sa dea de mine, prin varul meu, cu care am o relatie foarte stransa. Ma gandesc din senin, sa nu o mai caut deloc, si sa numai am nici-o tangenta cu ea, dar maxim 3 saptamani dureaza, si tot trebuie sa dea de mine, ori pe alt id de mess, alt facebook.Nu-i raspund, insista si intreaba ce am. Daca ii spun ca vreau sa rupem legatura ca nu merge asa, nu trec mai mult de 2-3 zile si vrea sa ne impacam (ca simple prietene).Mi-e tare greu, si stiu ca daca o tratez asa o doare si pe ea pentru ca inca tine la mine. Ce-i drept, nu e stabila psihic si nici emotional. De cand a murit strabunica ei numai e ea, asa mi-a povestit.Are toane. cand e fericita. cand are chef de scandal. Mi-a jurat ca nu o sa ne mai certam, acum dupa bataia aceasta. Multumesc mult pentru raspuns si primesti fundita!
Ba vreau. Crede-ma, am incercat o luna de zile sa numai aud de ea, sa numai auda de mine. Dar ma cauta, o ignor, si ma cauta pana da de mine. Ne certam, o ignor iar, ma cauta, isi cere scuze. Dar imi spune ca e imposibil sa fim impreuna pentru ca, ochii lumii nu vede ce vedem noi...
Esti inca indragostita. Singura solutie mi se pare sa incerci sa porti o discutie serioasa cu ea(bine eu acum nu stiu cati ani aveti nici una nici cealalta deci nu pot determina nivelul la care se poate purta oo discutie serioasa) si sa va lamuriti impreuna daca mai doriti o relatie. DAca se ajunge la concluzia ca nu, rupe-o de tot, adica fara mesaje fara sa va vedeti, adica nici un fel de tangenta, pentru ca numai astfel poti sa iti revi. Vre-o rezolvare miraculoasa si care sa te scape de durere nu am si nu cred ca are cineva. Lucrurile asta trec doar in timp, si mai usor cu sprijinul prietenilor. BAfta
Asa este. Inca mai tin la ea, si inca mult. Dupa cate mi-a facut eu nu pot s-o scot din suflet. Mi-e tare greu si ma gandesc ce sa fac si cum. O sa incerc sa port o discutie cu ea, doar ca ea nu poate fii serioasa... Mereu ia orice subiect in gluma, nu numai legat de relatie, ci in general.Nu vrea nici sa o rupem dar nici nu cred ca ar vrea sa ne impacam. Stiu ca-i e greu fara mine, dar cred ca este ceva imposibil intre mine si ea sa ramanem doar simple prietene... Multumesc mult de raspuns! M-a ajutat, imi pare rau ca nu pot sa dau doua fundite, ca ti-asi oferi!
Am nevoie de raspunsuri serioase, nu de glume. Chiar este o problema.
Va rog frumos,pentru ''astia'' de aici care isi bat joc de intrebare,nu mai criticati aceasta persoana,sentimentele sunt sentimente,indiferent de sex, nimeni nu le poate schimba!
Cat despre tine, draga, acea persoana se vede ca nu tine la tine, si tu in continuare tii la ea...Eu zic sa o uiti, sa te cuplezi cu o alta fata, daca esti asa si iti plac fetele nu te cupla cu un baiat, o sa ii ranesti sentimentele, stiind ca stai cu el doar asa...Incearca sa explorezi lumea, gasesti tu alte fete mai ''bune'' Iti doresc multa bafta! P.S.Nu te lua in gura cu astia )
KatiMe27 întreabă: