Salut
Deci, d-ra ti-a dat papucii in 20 de minute dupa un telefon, si acum isi baga nasul in viata ta pe motiv ca are chef?
Sincer? Nu e vorba de orientare, chiar sunt ok cu treaba asta, dar madmoazela merita doua suturi in fund afara din viata ta, de tot.
Ce trebuie sa faci tu este sa privesti catre viitor, nu sa ramai legata de trecut.
Fii cu cineva care te merita, indiferent de ce are in pantaloni. Si renunta la a mai vorbi cu ea, sau a-i mai raspunde la astfel de provocari.
Neo
Omg. paiii, decat sa aveti cate "amintiri minunate" care nu va vor duce nici'unde, mai bine iti faci un prieten [ Baiat ], cu care poate vei avea un viitor. nu stiu, incearca sa o uiti, nu se merita, daca ea te lasa doar pentru ca i-a zis cineva. nu stiu.
Esti sigura ca esti bi sau te afli intr-o zona gri din care nu poti iesi? ..Defineste-ti mai bine orientarea sexuala si atunci ai raspunsul! ..much better to be straight!
Incearca sa faci cumva sa nu te mai gandesti la ea. E clar ca nici ea nu stie ce vrea din moment ce o data se cearta cu tine, o data iti zice "imi pare rau". Eventual combina-te cu un tip(baiat) care sa te faca sa te simti bine. Apoi, fara sa iti dai seama vei uita de ea. Iti urez succes!
George0197 întreabă: