| VoiceWithin a întrebat:

Ma framanta ceva... si parca nu pot sa uit si nici sa trec peste.

In primul rand v-asi cere sa ma intelegeti nu sa ma critiacati odata ce cititi povestea.

Sunt bisexuala, acum un an, am intalnit o tipa cu care m-am si combinat. Relatia a durat cam 8 luni.In care era nu prea putea sa se stapaneasca sa nu ma mai minta sau sa vorbeasca cu o fosta de-a ei pentru care m-a lasat de vreo 2 ori.

Au fost clipe frumoase, chiar foarte frumoase de care numai noi doua stim, si toata vara am stat impreuna si ieseam afara... vorbeam non stop. In schimb, dupa ce s-a terminat totul pe un motiv foarte stupid : a sunat-o fosta ei la 3 dimineata si ii spunea continu sa se desparta de mine. Ceea, ce peste 20 de minute a si facut-o, ca vezi Doamne' o sacaia aia.

Intr-un timp mi-a spus ca s-a lasat de fete, ca numai vrea.Eu n-am mai stat sa insist, sa o tot caut sa-i spun ca inca tin la ea, ca e o persoana rece si nu se merita, mai mult dadea ochii peste cap decat sa inteleaga.

Intre timp m-am combinat cu un tip, prieten cu ea, si tovaras foarte bun cu varul meu. Bineinteles ca a inceput cu crize de gelozie foarte urate, ca de ce stau cu el ca prietenei ei ii place de el, si ca eu stiam si ca nu stiu ce. In fine, am lasat-o sa vorbeasca, in zilele alea nici nu am bagat-o in seama, ba chiar m-a cautat ea si ma cauta sub tot felul de pretexte puerile.

Ne mai certam noi din cand in cand dar in saptamana trecuta a intrecut-o pe toate.Pana s-a ajuns la bataie.Doar pentru o poza postata pe facebook legata de un tatuaj. Apoi a inceput sa posteze ea despre altii si facea referinta la mine.Si asa mai departe pana cand m-a cautat si a facut ditamai scandalu afara, ba chiar mai mult, prietena ei cea mai buna a si dat in mine. Ceea ce eu zic ca le-a intrecut pe toate.Eu nu am dat, in niciuna.Ea n-a vrut sa dea in mine, ca stiu ca o roade tare ca inca mai tine la mine si nu o lasa sufletul. Dupa 10 minute la ce am plecat de la bataie, imi lasa mesaj cu : imi pare rau...

Sunt nervoasa, sunt suparata, plang, nu stiu ce-i cu mine.M-am saturat.De ce dracu inca mai tin la ea dupa cate mi-a facut? am incercat sa o uit, sa o ignor.Dar nu vrea sa iasa din sufletul meu.

Răspuns Câştigător
| MrAnderson a răspuns:

Salut

Deci, d-ra ti-a dat papucii in 20 de minute dupa un telefon, si acum isi baga nasul in viata ta pe motiv ca are chef?
Sincer? Nu e vorba de orientare, chiar sunt ok cu treaba asta, dar madmoazela merita doua suturi in fund afara din viata ta, de tot.
Ce trebuie sa faci tu este sa privesti catre viitor, nu sa ramai legata de trecut.
Fii cu cineva care te merita, indiferent de ce are in pantaloni. Si renunta la a mai vorbi cu ea, sau a-i mai raspunde la astfel de provocari.

Neo

3 răspunsuri:
| Alleksaandra a răspuns:

Omg. straight face paiii, decat sa aveti cate "amintiri minunate" care nu va vor duce nici'unde, mai bine iti faci un prieten [ Baiat ], cu care poate vei avea un viitor. nu stiu, incearca sa o uiti, nu se merita, daca ea te lasa doar pentru ca i-a zis cineva. happy nu stiu.

| mary4048 a răspuns:

Esti sigura ca esti bi sau te afli intr-o zona gri din care nu poti iesi? ..Defineste-ti mai bine orientarea sexuala si atunci ai raspunsul! ..much better to be straight!

| ThisGirlHere a răspuns:

Incearca sa faci cumva sa nu te mai gandesti la ea. E clar ca nici ea nu stie ce vrea din moment ce o data se cearta cu tine, o data iti zice "imi pare rau". Eventual combina-te cu un tip(baiat) care sa te faca sa te simti bine. Apoi, fara sa iti dai seama vei uita de ea. Iti urez succes! happy