"De ce toți băieții îmi fac asta?" Dacă ai început cu generalizările e clară treaba. Nu mai sta cu genul ăsta de băieți. Ăștia vor doar să te vadă goală în patul lor, nimic mai mult.
Rezolva problemele emoționale mai întâi apoi poți sa cunoști pe cineva.
Timiditatea excesiva cu timpul canalizează spre anxietate sociala. Cine te vede mai moale asa te va trata și în consecinta fiindcă tinerii sunt superficiali, necopti! Dacă te vad tăcută, pudica te considera naiva și își bate joc de tine, nu te ia în serios. Gândește-te ca oamenii maturi marginalizeaza persoanele foarte timide/pudice/anxioase, adolescenții cu atât mai mult, mai ales ca educația este la pământ.
Mergi la un psiholog câteva ședințe bune, frecvente și o sa scapi, asta cât ești adolescenta ca mai încolo anxietatea va deveni cronica și nu o mai poți vindeca fiindcă are rezistenta la tratament și recidive.
Ăștia cauta distracții, sex, sa își piardă de regula timpul de pomana, nu investesc în sentimente, într-o persoana, ei sunt egoiști se gândesc doar la ei.
Ai răbdare, tine te de scoala, învață bine sa ajungi cineva, sa nu fi ca orice fata de la colt, sa ii faci pe părinții tăi mândri de tine, respectiv pe tine, căci te vei simți mult mai bine cand vei realiza ceva.
Deja am anxietate sociala, nu m-am dus la psiholog pentru ca parintii spun ca sunt nebuna daca ma duc acolo si nu vor. Dar stiu ca am anxietate sociala dupa cum reactionez, ce fac, cum ma simt, am atacuri de panica multe, etc. Asta fiind din cauza bullying-ului si inca nu s-au oprit. Deci nu stiu cum poate sa fie tratată chestia asta
Nu au dreptate părinții tăi. Psihologia tine de probleme psihologice, nu de "nebunie", în schimb psihiatria da; tine într-un fel sau altul de nebunie, cel puțin relativ fiindcă nu toate bolile sunt catalogate ca fiind boli de "nebunie", unii se mai duc și cu depresie și anxietate la psihiatru ceea ce rezulta ca nu sunt nebuni.
Lumea, mentalitatea unor oameni analfabeți cred ca dacă te duci la un psiholog ești nebun.
Asa ca, psihologia nu tine de persoane cu probleme psihiatrice, ci cu probleme emoționale. Dar la tine probabil este o forma cronica care cu timpul se va agrava considerabil, adică se va metamorfoza într-o tulburare cronica.
Eu ți-aș sugera sa mergi la psihologul scolii, dacă nu,, cauta un psiholog online " și aia e.
Anxietatea ta provine dintr-un abuz verbal, asa ca un psihoterapeut este cel mai recomandat, dar este eficient și psihologul scolii.
Poți lua complex de magneziu, în special magne b6, zinc, pe lângă astea poți consuma ceaiuri care te calmează.
Sportul făcut constant ajuta de altfel persoane anxioase, exercițiile fizice făcute regulat, măcar în casa daca afara simți ca nu poți.
Oxupă-ți timpul cu ceva mai constructiv, decât prostiile astea cu, băieții "de grădiniță".
Când va fi timpul, vei cunoaște pe cineva din afara acestui cerc, și atunci vei vedea ce înseamnă iubirea, dragostea.
Acum sunteți mici, vă jucați. Pierdere de timp.
Poate unul cu 2-3 - 4 ani mai mare ca tine, va aprecia caracterul tău și te va iubi așa cum vrei.
Pai faza e ca tipul asta care s-a bagat in seama cu mine e mai mare decat cu mine cu 2 ani si face 17, dar e fix ca unu de 13 cand vine vorba de relatii si cand fata ii spune ca-l place. Asta e unu din motivele pentru care mi-am luat block
Păi asta e faza. Sunt copii. Nu poți avea pretenții mai mari de atât. Și scuză-mă, dar la 17 ani, tot copil este. Tu bag de seamă că vrei unul cu capul pe umeri. Nu de grădiniță.
Deci, te reorienteazi către unul așa cum vrei, lași " grădinița" pentru maturizare, deoparte