Da pentru ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare...
o rel la distanta are sanse sa fie reusita atata timp cand increderea si fidelitatea comunicarea sunt baza!
Eu nu cred in dragostea la distanta.Nu ai altceva de facut decat sa iti refaci si tu viata. Ea isi traieste viata, iar tu stai si o astepti...Crezi ca in tot acest timp ea nu a avut pe nimeni, sau ca nu are de gand sa fie cu cineva atata timp cat lucreaza, si etc, pana ce va veni in tara sa fie din nou cu tine?
Desigur ca sunt relatii la distanta sunt mai multe shanse.ar fi bine sa te gindesthi la fericirea ta in aceasta lume totul e posibil eei nu chiar totul.nu renuntza la fericirea ta, urmeazatzi inima.Syces:*
NU sunt posibile fiindca ochii care nu se vad se uita si plus de asta ca te framanta gandul "oare ce face, oare cu cine este" si oricat de mult ai incerca sa nu te gandesti va fi imposibil. Dar ma rog daca exista dragoste adevarata pura si sincera bazata pe incredere posibil sa reziste dar nu mai mult de un an de zile!
Cand iubesti pe cineva cateodata trebuie sa ii lasi sa plece, lasandu-i sa-si urmeze visele.Regretele nu au ce cauta datorita faptului ca intrebarea ta trebuia pusa si din partea ei. Te poti bucura pentru ea si totodata sa pastrezi amintirea frumoasa a ce va legat odata.
Daca va iubiti cu adevarat da. de ce nu? si eu am o relatie la distanta si merge ff bine