Nu are cum sa nu o emotioneze ce vei face tu...sint fata si stiu cum e.Ia un trandafir rosu cheamo afara,spune-i ce sentimente ai fata de ea,sarut-o pe obraz nu pe buze,ia-o incet ca daca din prima o saruti pe obraz o vei speria. Daca iti trage o palma inseamna ca si ea te place,daca nu spune nimic si pleaca inseamna ca nu ii pasa.Iar daca te imbratiseaza sau te saruta si ea atunci poti sa spui ca deja sinteti impreuna.Dar fii atent cu fetele trebuie sa fii politicos, si ai grija ce vorbesti ca de emotii faci multe trasnai.
Bafta! Si te rog anunta-ma in privat si spune-mi ce reactie a avut te rog!
Esti romantic, dupa cum se vede.Iar fetelor asta le place.
Poftiti aici
Un om interesat!
Bravo
Zici tu?
Era un compliment...
Pai da...mi-am dat seama.Stiu ca baietilor le este greu sa inteleaga psihologia fetelor.Si,cind vad pe ce acest site baieti disperati care chiar doresc sa surprinda placut o fata de ce sa nu ii ajuti?
A fost ceva. cand a coborat si a vazut trandafiru a inceput sa tremure, se apropia cu teama. i-am spus ca este pentru fata cu cei mai frumosi ochii din lume(un adevar) si mi.a sarit in brate. am ramas asa cam un minut, apoi ne priveam insistent in ochi si cand ea a vrut sa se indeparteze, am tinut.o de mana si am sarutat.o asta s-a intamplat acum cateva ore si cred ca suntem amandoi indragostiti pentru ca i.am dat haina mea, ea fiind mai dezbracata si cand am plecat am uitat s.o iau ). a fost perfect, a mai si nins pe deasupra
Fetelor le plac florile, deci mai ales daca te place, sigur se va bucura.cat despre sarut...traieste-l la maxxim si daca se poate, mai bine ar fi pe gura.
...SuCcEs!
Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte de a face asta. O fata poate intrepreta un trandafir in mai multe moduri decat ne putem noi imagina pentru ca ele sunt mai sensibile. Depinde cum vrei tu sa reactioneze: in cazul in care ai intentii serioase cu ea este un gest foarte frumos; in cazul in care este intentia de ai da un trandafir asa ca sunteti prieteni buni e iar un gest frumos dar am patit si eu cv asemanator si a trebuit sa ii explic ca e ceva intre prieteni nu cv ca de relatie. Interpretari pe care le-ar putea avea :
1. Daca va intelegeti foarte bine poate crede ca vrei sa ai o relatie cu ea
2. Daca dimpotriva va intelegeti prost poate crede cavrei sa iti ceri iertare sau ca vri sa iti bati joc de ea (una din 2)
Si finalul: Nu ii spui sa vina jos sa ii dai un trandafir ii spui sa coboare putin si sa ii dai cv. Daca te intreaba ce ii spui ca e o surpriza. Good Luck!
Pai,cred ca esti un romantic,pentru fete conteaza mult cand i se daruieste o floare! Cred ca va fi incantata, asta depinde de ea! Dar incearca, n-ai nimic de pierdut! Bafta!
Buna.e o idee foarte draguta.iti vand un pont fetelor le plac trandafirii sunt fata si stiu.ar putea reactiona cam asa: ori sa te ia in brate drept multumire. daca te va placea te va saruta si veti continua. daca nu: ia trandafirul spune multumesc si pleaka.sau nu ti'l ia.:-si mai sunt si fete dintrastea:-l.eu te'as lua in brate pentru ca e un gest frumos.acum si depinde de ea daca te place sau nu.succes.sper ca te'am ajutat.
Pff...pai, daca ai sentimente pentru ea, cheamo si dai trandafirul. Nu ai de unde sa stii... poate si ea are aceleasi sentimente pentru tine. Ai grija sa nu aiba prieten! Si daca o sa vrea sa te sarute pe obraz, fii tu insati.
Eu zic sa incerci sa sa te bucuri...va fi incantata! Plz comment si la intrebarea mea!