| Marius925990 a întrebat:

Ma gandesc in fiecare zi cum e sa faci sex cu o virgina. iubita mea nu a fost virgina si imi pare rau ca nu si-a inceput viata sexuala cu mine.ma gandesc ca era stramta la inceput si acum nu mai e desi ea zice ca nu s-a largit.

13 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

Poate că fata se excita mai mult, ea nu cred că zice de tine că ți s-a micșorat dacă e e dilatata.winking

| RAY a răspuns:

Vaginul e elastic man ceea ce ai simti himenul atat, eu spun sa vezi de sex cu ea des lasa gandirea asta.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

La asta mă gândesc și eu de mult timp. Dar dacă n-a fost să fie...

| sofisis a răspuns:

Nu exista asa ceva. Nu a fost stramta si acum s-a largit. Asa are ea vaginul si punct. Va suferi o modificare, poate, cand si daca va naste natural. Atat.

| alina2k18 a răspuns:

Cred ca o ai tu micawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De parca daca iti zicea ca e virgina aveai tu de unde stii daca a facut sex oral sau anal...

| Ether a răspuns:

Multi barbati care nu au avut posibilitatea asta se gandesc la "oare cum ar fi fost"? Crede-ma e mult mai mare curiozitatea decat rezultatul pe care l-ai fi avut daca ai fi incercat. In sine, a face sex cu o virgina nu este ceva extraordinar, de povestit la nepoti. happy Gandeste-te doar practic. Un vagin virgin are un himen, o parte care protejeaza vaginul si este mai stramt la inceput. Actul sexual in sine e ca si cum ai face sex cu o fata care are un vagin mai stramt. Va tine cateva minutesi gata, acolo a fost totul. Tu nu vei simti nimic mai mult decat faptul ca "intra" putin mai greu. Toata chestia asta in jurul faptului de a face sex cu o virgina tine doar de societate si de curiozitate. Fizic nu e mare lucru atata doar ca te poti lauda ca "vai de mine, ai facut sex cu o virgina si ai fost primul".

| Ether a răspuns (pentru Ether):

P.s. si sa nu crezi ca diferenta intre o virgina si una care nu e e o diferenta majora ca intre o palnie si o galeata. E o diferenta mica.

| UsualBoy a răspuns:

Ca și la penisuri, dimensiuniile unui vagin variază, de obicei, de la 7 la 18 centimetri în lungime, în timp ce lăţimea în stare normală(nestimulată) este de 2-6 centimetri, iar atunci când este stimulat aceasta creşte şi poate ajunge până la 10-12 centimetri. Încearcați să folosiți niște poziții noi:poziția scandurei sau chair sexul din picioare. Baftă!