| Marius925990 a întrebat:

Ma gandesc in fiecare zi cum e sa faci sex cu o virgina. iubita mea nu a fost virgina si imi pare rau ca nu si-a inceput viata sexuala cu mine.ma gandesc ca era stramta la inceput si acum nu mai e desi ea zice ca nu s-a largit.

13 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

Poate că fata se excita mai mult, ea nu cred că zice de tine că ți s-a micșorat dacă e e dilatata.winking

| RAY a răspuns:

Vaginul e elastic man ceea ce ai simti himenul atat, eu spun sa vezi de sex cu ea des lasa gandirea asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Largimea asta este doar in capusorul tau, ca un vagin se dilata si se contracta in timpul sexului!
As fii inteles, daca iubita asta a ta avea vreo 70 de ani, sa aiba vaginul larg, din cauza atrofierii musculare a vaginului, dar in rest, se vede ca nu prea stii cum este cu aparatul genital femeiesc.
In plus, din cauza placerii produse, vaginul femeiesc se lubrefiaza ca penisul sa culiseze usor in timpul sexului.
Daca cuculetul tau este unul subtirel, atunci nu prea apuca sa se frece de peretii vaginului, problema nefiind fata, ci la dimensiunile cuculetului tau!

| mihai69 a răspuns:

La asta mă gândesc și eu de mult timp. Dar dacă n-a fost să fie...

| sofisis a răspuns:

Nu exista asa ceva. Nu a fost stramta si acum s-a largit. Asa are ea vaginul si punct. Va suferi o modificare, poate, cand si daca va naste natural. Atat.

| alina2k18 a răspuns:

Cred ca o ai tu micawinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De parca daca iti zicea ca e virgina aveai tu de unde stii daca a facut sex oral sau anal...

| Ether a răspuns:

Multi barbati care nu au avut posibilitatea asta se gandesc la "oare cum ar fi fost"? Crede-ma e mult mai mare curiozitatea decat rezultatul pe care l-ai fi avut daca ai fi incercat. In sine, a face sex cu o virgina nu este ceva extraordinar, de povestit la nepoti. happy Gandeste-te doar practic. Un vagin virgin are un himen, o parte care protejeaza vaginul si este mai stramt la inceput. Actul sexual in sine e ca si cum ai face sex cu o fata care are un vagin mai stramt. Va tine cateva minutesi gata, acolo a fost totul. Tu nu vei simti nimic mai mult decat faptul ca "intra" putin mai greu. Toata chestia asta in jurul faptului de a face sex cu o virgina tine doar de societate si de curiozitate. Fizic nu e mare lucru atata doar ca te poti lauda ca "vai de mine, ai facut sex cu o virgina si ai fost primul".

| Ether a răspuns (pentru Ether):

P.s. si sa nu crezi ca diferenta intre o virgina si una care nu e e o diferenta majora ca intre o palnie si o galeata. E o diferenta mica.

| UsualBoy a răspuns:

Ca și la penisuri, dimensiuniile unui vagin variază, de obicei, de la 7 la 18 centimetri în lungime, în timp ce lăţimea în stare normală(nestimulată) este de 2-6 centimetri, iar atunci când este stimulat aceasta creşte şi poate ajunge până la 10-12 centimetri. Încearcați să folosiți niște poziții noi:poziția scandurei sau chair sexul din picioare. Baftă!