Buna. Ce e drept, e drept! Ai mare dreptrate, in ziua de azi lumea e plina de persoane care nu mai pun mare punct pe chestia asta. Eu una am 15 ani si sunt virgina, si crede`ma ma mentin. Daca tie ti`e teama ca o sa zica" nu esti buna de nimic" te inseli zic eu pentru ca din contra mai multi baietii sunt mandrii sa te aiba virgina si iti dau si motive. 1. Va fi mandru ca a lui vei fi prima 2. stie ca ai inceredere in el daca o faci cu el 3. Stie ca nu ai mai ubmlat prin cine stie cate alte paturi ( ca sa nu ma exprim urat). cuma sa-ti imi zic ceva daca tu ai un prieten de ceva timp (1 an, 2) si ai peste 16 ani e. destul de ok sa o faci cu el daca tu esti pregatita, cel putin eu daca as auzi ca a facut asta cineva nu as ramane mirate, desi eu nu as faceo. Deci ai grija mare de tine, si nu`ti fie teama, nu cred ca baiatu` te va respinge asa, din contra va fi dornic sa te invete.Ai grija de tine si sper ca ti-am fost de ajutor. Pa
Pai e complicat nu stiu exact care ar fi raspunsul bun eu unu stiu baieti care se simt bine cand stau cu una virgina, ei zic.na o sa fiu primul o sa am onoarea pe de o alta parte alti se gandesc ca daca nu e virgina asta nu e buna la pat in fine depinde de baiat.nu exista neaparat un raspuns exact funda?
O faci cand simti ca esti pregatita si cand crezi ca ai gasit persoana potrivita.
Pe vremuri avea o mare importanta, acum e o mare problema
Ce ti-e si cu virginitatea asta!
Trebuie sa te iubesti pe tine insati si sa iti incepi viata sexuala atunci cind crezi tu ca esti pregatita si fizic si moral, cel mai important este sa ai un partener stabil.Eu la fel inca nu am ajuns la aceasta etapa, cred ca cel mai bine este dupa majorat.Respectata pe tine insati si nu atrage atentia la toate parerile de genu,daca e virgina inseamna ca nu stie sa faca nimic,daca nu e a fost nu stiu cuym, asta nu conteaza, contezi numai tu si parerea ta.Eu nu ma grabesc, cred ca mai este timp, toata viata e inainte.succes!:*
DEci Probabil esti intr o mare dilema si probabil ai vrea si nu prea sa te mariti virgina s au cum.Sincer sa Fiu mie mi ar face o deosebita placere sa ma insor cu o virgina s au care sa stiu ca eu am fost primul din viata ei.Deci virginitatea tine mai mult de ceva religios decit de altceva si cum Vremurile s au schimbat si totul este pe dos si acest subiect este cu totul altfel.Deci mie unul mi ar face o deosebita placere sa am o prietena virgina iar totul sa se termine printr o lunga relatie pe viata...
Intr-o relatie pe primul loc ii Comunicarea pe doi ii relatiile sexuale acum doar batranii si parintii de moda veche zic ca virginitatea pana la casatorie oamenii nu cunosc placerile sexuale pana atuncea stii cat de naspa ii?
Numai idiotii mai pun pret pe virginitate. A, si copiii, care se tem ca partenera sa nu aiba mai multa experienta decat ei in materie de "patutz". Daca te consideri suficient de matura fizic / emotional, poti sa faci dragoste / sex linistita. Singura chestie e sa ai grija la capitolul protectie. Prezervativul e sfant, te scapa si de majoritatea bolilor cu transmitere sexuala, si de sarcini nedorite. Iar daca dai peste vreun baiat / barbat care se plange ca nu esti virgina, da-i papucii, ca e dobitoc. Virginele nu sunt bune, pentru ca nu stiu sa faca nimic in pat. Iar cat despre ce sa faci sau sa nu faci: fa tot ce iti doresti tu, in patutz, numai sa faci cu cineva care chiar te iubeste si care e suficient de matur incat sa stie sa se comporte cu tine in timpul actului sexual.
Sexul premarital face dificila deosebirea intre dragostea adevarata si pasiune. Majoritatea tinerilor le este foarte greu sa faca deosebirea intre a te simti bine si dragostea adevarata.Intr-o relatie in care nu exista nici o alta baza decat satisfactia fizica, inflacararea se raceste in curand, daca cei doi nu se intalnesc pentru a face sex.In majoritatea cazurilor, cu cat curtenia este mai lunga, cu atat sansele cuplului de a gasi dragostea adevarata sunt mai mari.Insa atunci cand cuplul devinde implicat sexual, cei doi pot ramane impreuna pentru sex si nu datorita afinitatilor in ceea ce priveste preocuparile, tintele si valorile.In general, femeile simt o mai mare povara de vinovatie decat barbatii, atunci cand isi incalca principiile morale.Atunci cand te complaci in sexul premarital din nou si din nou, vinovatia, teama si pierderea respectului de sine se combina. Fiecare face dupa cum doreste...dar consecintele vor veni mai tarziu.
Dupa parerea mea, faza cu "sa ramai virgina pana in noaptea nuntii" este o mentalitate invechita care s.a transmis din vechime(eu cred ca au zis asa ca nu aveau metode contraceptive), dar ca si toate lucrurile sexul este ceva foarte normal in viata fiecarui om si nu trebuie sa te rezumi asupra acestui gand.Acum sa fim seriosi; daca ma marit la 40 de anice naiba fac raman pana at?! Normal ca nu...Sa luam spre exemplu alte tari...Ei nu au acesta mentalitate decat f putini si in plus este alegerea fiecaruia! Nu trebuie sa lasam niste chesti absolut absurde sa ne controleze viata.E ceva firesc si normal! Face parte din viata, si atata timp cat esti responsabil/a si stio sa te protejezi de sarcini nedorite, boli e ok
Buna :*
Mai dc te complici asa mult? Stii u. baieti din ziua de azi care zic ca o fata virgina nu e buna de nimic, aia vor doar sex. nu e logik? spun ca nu e buna de nimic una virgina pentru ca alea sunt fragile si nu isi pot satisface micile perversiuni sexuale. Din punctu meu de vedere mai bine virgina, decat sa aud pe la colturi " uite`o mah pe aia. e c*rva, am facut`o cu ea " si alte rahaturi. Mai bine iti vezi de treaba ta si o sa vezi ca va fi mai bine.In plus ca pe la o varsta mai incolo. sau na cand o sa ai o relatie mai serioasa. faptul ca o sa-i marturisesti prietenului tau ca esti inca virgina o sa-l faca si mai fericit si o sa aiba o parere ft buna despre tine. Parerea mea. Acum tu faci cum crezi. Insa nu te lasa influentata de nimic. Fa ce iti spune inima!
Bafta:*
pupici:*
DiamanteleSeSparg întreabă: