anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma gandesc sa-i sterg prietenul meu pozele cu fostele atunci cand nu este langa laptop, a zis ca le va sterge dar dupa ca au facut parte din viata lui si pastreaza amintirile astea ( poze). Ce naiba amintiri? Poze cu ele in chiloti si altele de acest gen? Voi cum credeti ca ar trebuie sa procedez? Am mai pus intrebarea dar vreau sa aud multe sfaturi! Multumesc

22 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Mai asteapta macar pana dupa 15 feb. Dar si mai bine ar fi sa renunti. Renunti la ideea de a sterge pozele, sau renunti la prietenul tau.

| anonimus321 a răspuns (pentru Zenithf):

Ar trebui sa renunt? Sau nu? Multumesc!

| Zenithf a răspuns (pentru anonimus321):

Ti se pare ca ai concura cu fostele? Daca nu, ce rost are (sa le stergi)? Daca da, din nou, ce rost are (sa mai stai cu el)?
Sunt doar amintiri, cam ciudate, recunosc, dar atata vreme cat sunt amintiri, nu te supara pe ele. Dar daca simti ca este impartit intre tine si ele, atunci trebuie sa lamuresti lucrurile cu el, si in cel mai rau caz, sa te duci pe alt drum.
Si oricare ar fi situatia, daca el nu le sterge, ar fi o greseala sa le stergi tu.

| Zenithf a răspuns (pentru anonimus321):

Am citit ceva si din celelalte lamuriri pe care le-ai dat, pai ai facut o greseala ca te-ai incurcat cu el. straight face

| shadow72 a răspuns:

Iese cu scandal daca le stergi...fa ceva inteligent...te lasi in sutien si ii spui:"daca nu stergi pozele, nu mai pupi tata "

| Alexandru0007 a răspuns:

Se masturbeaza deslaughing fa si tu niste poze in chiloti si poate le sterge pe alea vechi

| anonimus321 a răspuns (pentru Alexandru0007):

Ar vrea el laughing Cu mine nu are nici macar una, singurica..are cu noi doi pentru ca i le-am trimis eu. cat despre pozele cu alea, numai cu ele singure, cu una are exagerat de multe si spune ca i le-au trimis ele pentru ca se intalneau rar. diseara i le sterg pe toate sa vedem ce-mi face

| Iuliiaa a răspuns:

Eu personal consier ca e intimitatea lui. cel mai bine este sa porti o discutie serioasa cu el pe tema asta. si poti accepta sa tina unele poze, atata timp cat nu sunt indecente.

| neutrino a răspuns:

Fiecare avem amintirile noastre, cu sau fara chiloti, si in functie de mintea fiecaruia, le putem posta sau nu (si) pe calculator: nimeni insa nu are dreptul sa intre cu bocancii peste trecutul nostru. Cel mult, le poate comenta.

| sofisis a răspuns:

Deci sa inteleg...tu te cramponezi in niste poze in loc sa te preocupe halul in care se poarta cu tine?
Sincer daca pozele alea constau intr-o problema pentru tine...esti naiva sau iti cauti ceva mai palpabil pentru care sa ii faci scandal.
Fata, baiatul asta te inseala ...si chiar daca nu te inseala se poarta urat cu tine.
Lasa-l naiba in pace cu pozele lui cu tot. Nu ai de ce sa stai acolo unde nu esti apreciata.
Parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar o persoana copilaroasa care nu are incredere in ea poate face asa ceva: sa-si bage nasul in trecutul altcuiva.
Au facut parte din viata lui, iar daca el considera ca a fost o perioada frumoasa pe care nu o regreta, lasa-l! Oricum, tu esti prezentul si viitorul.
Trecutul e trecut. Ingroapa-l!

Nu-ti baga nasul unde nu trebuie. Daca ti-a dovedit ca te iubeste si ca isi doreste o relatie serioasa, solida, bazata pe incredere, ai tot ce iti doresti. Nu provoca certuri, scandaluri.

| anonimus321 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se poarta ca si cum m-ar insela, la inceputul rel m-a intrebat daca accept sa faca sex cu alta, are iesiri in doi cu presupuse prietene, astept sa-mi raspunda la un mesaj trei ore, dupa care-l sun, nu raspunde si imi da mesaj peste 5 min, cum naiba vine asta? Si in acel mesaj era pentru a mia oara intrebarea "ce simti pentru mine?", imi spune ca are de invatat pentru examen, peste o ora ca nu mai are, prefera sa se joace pe laptop decat sa-mi raspunda la mesaje, tipa la mine pentru ca il sun..deci,mi-a demonstrat ca ma iubeste?

| anonim_4396 explică (pentru anonimus321):

Atunci ce mai astepti? Daca ti-a facut toate astea si te manevreaza cum vrea, stiind ca mereu il vei ierta si te vei intoarce la el, de ce mai continui? Inteleg ca il iubesti, dar totul are o limita.
Arata-i ca nu face ce vrea cu tine si pune punct. Urat ca i-ai permis atat de multe lucruri. Asta nu e iubire!

| Kirito21 a răspuns:

Sincer ai face cea mai mare prostie daca i-ai sterge pozele. Sunteti intr-adevar intr-o relatie dar fiecare trebuie sa aiba spatiul lui personal, lucrurile lui, amintirile lui, nu poti pur si simplu sa ii invadezi intimitatea si sa stergi acele poze fara acordul lui. Daca sunteti intr-o relatie nu inseamna ca trebuie sa il sufoci cu gelozia si posesivitatea ta. Eu daca as fi in locul lui sincer cred ca as renunta la aceasta relatie in conditiile expuse de tine mai sus.

| anonimus321 a răspuns (pentru Kirito21):

Nu,eu ar trebui sa renunt deoarece se poarta ca si cum m-ar insela,la inceputul rel m-a intrebat daca accept sa faca sex cu alta, are iesiri in doi cu presupuse prietene, astept sa-mi raspunda la un mesaj trei ore, dupa care-l sun, nu raspunde si imi da mesaj peste 5 min,cum naiba vine asta? Si in acel mesaj era pentru a mia oara intrebarea "ce simti pentru mine?", imi spune ca are de invatat pentru examen, peste o ora ca nu mai are, prefera sa se joace pe laptop decat sa-mi raspunda la mesaje, tipa la mine pentru ca il sun..cine greseste?

| Kirito21 a răspuns (pentru anonimus321):

Si atunci de ce nu renunti?

| anonimus321 a răspuns (pentru Kirito21):

Tu nu ai iubit niciodata? Ti-a fost usor sa renunti? Si spune-mi, eu gresesc?

| Kirito21 a răspuns (pentru anonimus321):

Ba da am iubit si este adevarat ca nu este usor sa renunti dar nici sa stai intr-o suferinta continua nu-i ideal. Trebuie sa ai demnitate nu sa stai sa-i suporti orice. Si tu ai o atitudine putin cam sufocanta si baietilor nu le place asta nu le place sa fie controlati sau sa li se spuna ce sa faca. De cat timp sunteti impreuna?

| Seyko a răspuns:

Clar... te joaca pe degete, si nu vrea de la tine decat un singur lucru!
Sterge-i pozele, dai o palma, si cauta pe altcineva care te va iubi cu adevaratwinking

| lovebooks a răspuns:

Dacă în poză este şi el şi fosta nu mi se pare corect să încerci să le ştergi pentru că la un moment dat, în trecute, ea a făcut parte din viaţa lui şi a însemnat ceva pentru el, are amintiri cu ea şi ar trebui să respecţi asta chiar dacă poate te simţi geloasă când le vezi.
Dacă în poză este doar fosta poţi fi drăcuşor şi le poţi şterge însă când îşi va da seama se va supăra. Dacă chiar te incomodează poartă cu el o discuţie serioasă şi spune-i că te deranjează.
That's all! :*

| anonimus321 a răspuns (pentru lovebooks):

Am vorbit dar nu e dispus sa renunte la pozele alea, spune ca au facut parte din viata lui desi stie ca ma deranjeaza foarte tare. Si da, numai cu ele singure, cu una are cele mai multe, si in tel si in laptop cu mine nici macar una singura.

| lovebooks a răspuns (pentru anonimus321):

Ooook. Asta poate fi chiar foarte incomod. Sugerez să porţi o discuţie cu el, una serioasă, în care să îi explici că te deranjează că pozele sunt cu ele, singure, şi că deşi fac parte din viaţa lui ar putea să păstreze poze cu ei doi împreună, nu cu ea singură, căci te deranjează. Nu îl pui să aleagă dar ar trebui să înţeleagă că prezentul este mai important decât trecutul ci că în acest caz el lasă ca trecutul să afecteze prezentul şi riscă să te piardă sau să aveţi dese certuri pe acest subiect.