| lalaksjdb a întrebat:

Ma gandesc serios dacă este posibil ca virgintatea mea sa fie pierdută dacă fostul iubit doar a folosit degetele însă am citit si sunt șanse sa o fi pierdut doar prin asta.Clitorisul mi s-a rupt si asta semnifica ca am avut atingeri cu un baiat? Alt barbat își poate da seama de chestia asta doar prin vederea clitorisului?

8 răspunsuri:
| Design2021 a răspuns:

In primul rand faci o confuzie. Clitorisul este partea unde o femeie se excita cel mai usor, nu se afla in vagin propriu-zis, este in varful labiilor, nu este ceva ce se poate rupe.

Himenul este cel care se rupe in urma contactului sexual dar nu numai. Himenul este o membrană care separă vaginul de canalele urogenitale, se poate rupe ca urmare a mersului pe bicicletă, a călăriei ori a unor exerciții fizice complexe și intense (cum se întâmplă în cazul gimnastelor).

Nu o sa stie nimeni daca esti virgina sau nu, decat daca ii spui tu.
Discutia asta ar trebu sa fie mult mai lunga, dar ar fi bine sa te documentezi un pic pe internet depre ce inseamna oraganele genitale si cum functioneaza ele.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul arnd, virginitatea dispare la primul contact sexual.
Himenul este cel care se rupe daca bagi ceva in vagin, nu clitorisul.
Clitorismul este un mic organ sensibil, imediat sub uretra (garica pe unde faci pipi) care se umfla si excita atunci cand il atingis au masturbezi. Clitorisul nu se poate rupe!

Nu mai lasa baietii sa-ti bage degetele sau mainile in vagin, ca-ti rupe himenul si-ti poate face o infectie de toata uratenia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune o oglinda acolo si vezi daca ti s-a rupt himenul pe bune. Se intampla ca si dupa ce bagi un deget sa ramana strans

suntserios
| suntserios a răspuns:

"Clitorisul mi s-a rupt"

wow? Cum?

| dullcat a răspuns:

Ce ai citit mai exact si de unde din moment ce nu ai retinut cum trebuie? Himenul este cel despre care se tot vorbeste in legatura cu virginitatea, desi in prezent nu mai este relevant.Acesta este deja perforat la majoritatea fetelor, deci este gresit sa fie asociat in continuare cu virginitatea, mai ales ca si testele de virginitate au fost interzise in mai multe tari din cauza irelevantei medicale la capitolul viata sexuala.

| Miruna333 a răspuns:

Te dezvirginezi cand ai primul contact sexual, nu degete sau alte jucarii.
Fa putin research ce este acela clitoris, cu siguranta nu ti-ai rupt clitorisul.
Niciun barbat nu isi poate da seama daca esti virgina sau nu. Astama duce cu gandul ca ai vrea sa minti ca mai esti virgina, ceea ce nu este adecvat, nu ajuta cu nimic.

| dullcat a răspuns:

De citit despre subiect, mai pe larg, ce am scris aici :

https://www.tpu.ro/......e-virgina/

| jhonnybravo69 a răspuns:

Nu exista virginitate e inventata

...e de la guvern.