Sigur?
Da da. Daca i-a venit menstruația, stati liniștiți dar asculta de sfatul meu daca îți pasa de partenera ta
Da mulțumesc foarte mult
Oare menstruatia care i-a venit e din cauza pastilei.i-a venit mai devreme menstruația. poate si că feb e cu zile mai puține si totusi nu e bine.ce spune ți vă rogg!
Da,i-a venit mai repede de la pastila ca i-a dereglat ciclul
Si asta inseămnă că e bine? si ca nu există sanse sa fie insărcinată?
Nu exista sanse de sarcină. Liniștiți va
Bine mulțumesc tare mult
Cu plăcere
Dar altădată folosiți prezervativ fiindcă ei ii distruge corpul pastila aia
Oare menstruatia care i-a venit e din cauza pastilei.i-a venit mai devreme menstruația. poate si că feb e cu zile mai puține si totusi nu e bine.ce spune ți vă rogg!
RăspundeRăspunde
Am raspuns mai sus. E de la pastilă
Si asta inseămnă că e bine? si ca nu există sanse sa fie insărcinată
Buna ziua am o problemă m-a mintit ca i-a venit menstruatia ca imi facem am griji! Pe 18 Februarie trebuie să îi vina menstruatia.mai are ceva simptome (dureri de spate.crampe. Acnee ) ce spune ți? Să ne facem griji? si a luat pastila de a 2 zi imediat dupa contactu neprotejat la 4 ore?
Buna.O sa ii vina. Dacă chiar nu ii vine sa facă un test de sarcină
Sigur o să îi vină? are simptomele specifice ale menstruației?
Da. Are simptome specifice relației
Păi e bine nu trebuie să imi fac griji că o să fi e gravidă.a lu at si pastila aia.nu?
Nu o sa fie însărcinată
Mulțumesc tare mult
Cu plăcere!
Si daca are semnele astea ( sânii tari.acnee.dureri de spate.crampe ) trebuie să îi vina menstruatia.nu. insemna că e bine.si ca nu este insarcinată va rog raspunde ti si de data asta va rog!
Te rig nu mai întreba. Ti-am zis de nenumărate ori ca o sa ii vina menstruația și să nu vă faceți griji, dar altădată folosiți prezervativ
Bine multumesc frumos
Bună ziua ieri seară i-a venit menstruația.i-a venit cu 1 zi mai devreme.i-a venit normal, e bine nu, nu e insărcinată ieri i-a venit mai puțin și azi mai mult si era la fel culoarea tot?
E ok. I-a venit cu o zi mai repede fiindcă pastila de a doua zi i-a dereglat menstruația. Acum sa fi sigur ca nu e însărcinată. Folosiți prezervativ de acum nu pastila ca ii face rau
Bine.mulțumesc foarte mult. scuza ți deranju
Nu-i nici o problemă. Cu plăcere!
Bună ziua va m spus ca i-a venit menstruația si ia trecut ieri.si azi o doare burta are crampe.dc? Trebuie sa ne facem griji
Buna ziua iară si i-a venit menstruația pe 16 i-a venit pe 20 s-a oprit si azi i-a venit iarasi la fel. trebuie sa imi fac griji va rog?
Nu. E de la pastila aia. Stati liniștiți
Ma mintit din nou ca i-a venit ca sa nu ma mai gandesc eu ca o tot intrebam pe 18 normal trebuie să îi vina si i-a venit sigur azi dar foarte puțin ce spune ți?
I-a venit puțin azi i-a intarziat 4 zile de la pastilă nu? si daca i-a venit putin azi ca e prima zi.e bine trebuie să imi fac griji. va rog!
Sa se duca la ginecolog. Câți ani are fata?
16 ani
Da nu e bine. e răuu?
Ia venit menstruatia e la fel culoarea tot e normal
Sa se duca frumos la ginecolog. Ca a luat pastila aia de a doua zi și i-a dat hormonii peste cap. Are 16 ani deci poate sa se duca singura. Nu aveți ce sa faceți altceva
Sa se duca la ginecolog (sa ceara trimitere de la medicul de familie) și altădată folosiți prezervativ
Si poate sa fie vorba de sarcină?
I-a venit menstruatia mai tarziu decat cand trebuia să îi vină si i-a venit putin azi. ecista sanse sa fie insarcinată? Va rog frumos
Nu știu. Sa meargă la ginecolog. Ce e asa greu?
De câte ori sa zic ca e de la pastila aia? Ea sa meargă odată la ginecolog. Ați facut sex neprotejat, acum va asumați
Si este insărcinată? i-a intarziat 3 zile a lu at si pastila de a 2 zi si culoarea e la fel.tot Va rog?
Si este insărcinată va rog frumos? i-a venit.ia intârziat 3 zile si culoarea e la fel.tot!
Poate să fi e insărcinată? ca menstruația i-a venit! Va rog frumos!
Daca i-a venit menstruația, E CLAR CA NU E ÎNSĂRCINATĂ, dar sa mearga la ginecolog!
Sigur nu e insărcinată.azi e prima zi si a inceput să îi vina mai mult si e la culoare normală ca si lunilr trecute.e bine nu?
Nu e.
Mulțumesc frumos
Ce.,,nu e,,
Va m spus ca Ia intarziat 3 zile menstruația de la pastilă si după i-a venit.i-a curs normal (culoare.si mult ) si a durat 4 zile si după a 4 zi nu ia mai curs.ea a crezut că gata si a 5 zi i-a venit puțin.la fel culoare ce spune ti.e bine? va rog frumos mai raspunde ti si acum!
Da terminati odata. Nu e însărcinată
Bine.mulțumesc
Dc vorbesti aiurea.i-a venit menstruatia luna trecută.iți place sa vorbesti