anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma ignora pentru ca m-am indragostit de ea, desi la inceput eram amici. Acum nu mai vrea sa fim amici pentru ca m-am indragostit de ea.Pur si simplu ma ignora total.Ce credeti ca ar trebui sa fac? Ce parare aveti despre acea persoana, credeti ca a procedat corect?

Răspuns Câştigător
| eu6andrea a răspuns:

E foarte greu sa mai ai aceiasi relatie de prietenie dupa ce una dintre "parti" recunoaste ca s-a indragostit de celalalt si daca ceea ce vroiai tu sa stii erau motivele pentru care ea a facut asta o sa iti enumar mai jos cateva:
1.in primul rand faptul ca tu i-ai facut o "declaratie de dragoste"-pentru ea asta e ca o obligatie fata de tine deci daca mai continua prietenia cu tine atunci trebuie sa se implice mai mult ceea ce pe femei le sperie...
2. poate tine la tine destul de mult ca prieten si nu vrea sa te "ajute"sa suferi mai mult si atunci se retrage ca sa poti tu vedea ca mai sunt si altele...
3.cum ar mai putea ea sa iti zica ca e lesinata dupa noul vecin sau coleg de clasa stiind ca tu o placi hmmmm...
Foarte multi fac greeala de a crede ca daca o fata se apropie de ei si par a fi prietene vor si ceva mai mult de atat...nu,nu....fetele simt nevoia de protectie mereu iar alaturi de un baiat se simt in siguranta iar baietii stiu sa pastreze secrete de asta ne apropiem de ei.ei si cand ei fac greseala de a ne spune ca s-au indragostit e cam naspa situatia-ne speriem
Ce sa iti spun cu timpul eu zic ca o sa ajungeti sa va mai vorbiti dar daca vrei acum sa te apropii de ea ai putea pur si simplu sa ii spui la suc, sau la telefon in cel mai rau caz urmatoarele:"draga mea, nu stiu ce m-a apucat de am crezut ca simt ceva pentru tine, dar m-am cam inselat, poate eram baut ....etc"-sau ceva in gen oricum idea e sa o faci sa inteleaga ca nu simti nimic pentru ea ca asa ai o sansa sa o apropii de tine, iar daca vrei sa o faci pe ea sa se indragosteasca-atunci cand va reluati relatia de amicitie trateazo cu mai multa indiferenta si vorbestei foarte mult de toate fetitele cu care iesi sau care te cauta ca fii sigur ca asa o sa ii atragi interesul.SUCCES!

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Proceda corect daca iti spunea in fata ceva de genul:,, uite eu nu te vad ca pe un iubit, mai bine ramanem amici in continuare,, daca te ignora atunci fa si tu la fel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te lasa sa iti moara complet pasiunea, sa nu cumva sa iti faci sperante false iar.

| MiruD a răspuns:

Ea tinea la tine doar ca la un amic. Nu ca la un iubit. Si cred ca a procedat corect, pentru ca, nici eu nu as putea sa fiu amica cu un baiat care stiu ca ma iubeste. Si toata ziua sa aud ca ma iubeste, ca ma place, sa imi faca avansuri. Adica, ar fi jenant pentru mine. Si daca ea nu te iubeste, s-ar simti la fel de prost.
Intotdeauna, prieteniile se transforma in iubiri. Dar din pacate, doar unu iubeste. Se se strica si prietenia si posibila relatie.

Răspuns utilizator avertizat
| B3cKham a răspuns:

Am trecut prin asta. In timpul liceului ma comportam cu o colega ca si cand era o sora mai mica pentru mine, nu ne plictiseam niciodata unul de celalalt, vb mereu, iar peste 3 ani, in clasa a 11-a m-am indragostit fara sa vreau de ea! I-am spus asta, dar ea nu impartasea aceleasi sentimente. Am fost devastat si nu mai voiam sa vb cu ea, desi ea imi tot trimitea mesaje cu cmf? cum te mai simti?

Dupa vacanta de vara, cand a inceput iar scoala am dat ochii cu ea pentru prima oara si dupa cateva saptamani am inceput iar sa vorbim pentru ca nu suportam ideea ca e langa mine si nu pot sa vb cu ea.

Acum suntem mai buni amici ca niciodata!

| FaraNume26 a răspuns:

Pai ea daca nu te vede mai mult decat un amic de aia te ignora.Te ignora pentru ca vrea ca tu sa incepi s-o uiti, sa-ti iei gandul de la ea.
Ar trebui sa incerci s-o uiti, pentru ca mai sunt si alte fete.