anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă îndrăgostesc de cine nu trebuie! Am mai fost îndrăgostit și cunosc semnele. Cu siguranță o să mă îndrăgostesc de o colega de la muncă și nu vreau asta! Din cate am înțeles, e măritată, cu atât mai oribil. Nu m-am dat la ea, nu am flirtat cu ea, doar vorbim despre munca, dar îmi face plăcere enorm sa vorbesc cu ea. Cred că și ei, asemenea, mă tot atinge și îmi zâmbește larg. Sincer, ar fi femeia perfecta, e muncitoare, determinată, îi pasă de ceea ce face și nu e o pițipoancă antipatică. Lucrurile astea mă atrag enorm la ea. Cu toate astea, e măritată și mă simt penibil. Nu am cum sa nu mă întâlnesc cu ea, pentru că în asta constă munca. Serviciul nu mi-l pot schimba, pentru că depind enorm de el. Sunt singur. Spuneti-mi va rog ce pot sa fac sa nu o mai plac, sa nu îmi apară iar fluturi in stomac, pentru că am mai patit-o și e groaznic sa iubesc o persoană
pe care nu pot s-o am!

9 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu poti sa faci nimic sa nu o mai placi ca asta nu controlam, deci asta e, si daca te place si iti place ce daca e maritata? Omu se mai si dezmarita la o adica, casatoria nu e batuta in cuie.
Ba poti sa o ai, totul conteaza sa va placeti reciproc.

Acuma iti e clara treaba.

| Violleta2022 a răspuns:

Iti folosesti creierul si intelegi ca femeie respectiva NU este accesibila, fiind chiar o relatie interzisapentru tine.

Apeleaza la bun simt daca il ai si vezi-ti de drum, respectand femeia aia si casnicia ei, ca sunt miliarde de femei libere pe lumea asta doar sa deschizi ochi si sa le vezi!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Clocotesc hormonii în tine, aia e problema.
Ea probabil e puțin jucăușă, dacă te tot atinge. Încearcă să obții niște flirt pe acolo, poate niște fuț.
Nu te feri ca fraierul de atracție, învață să o folosești. Dacă te abții, o îndrăgești mai mult, și rămâi inactiv, cu vise. Dacă pui mâna pe ea, și eventual ajungi să vezi ce panaramă care se fouthe la muncă e, sunt șanse mari să treci peste.
Deci bagă liniștit, să treacă mai repede.

| 199onur7 a răspuns:

Vrajeala asta o băgați la greu ati vazut ca merge si tine gata ori dati vina pe băutură ori vai mam îndrăgostit de cine nu trebuie deja mise face scârbă rau de tot cu atatea vrajeli de 2 lei si minciuni peste minciuni si când înșelați sau imediată va găsești pe altcienva tot din greșală este voi nu faceți nimic cu bună conștientă si voință nimic nu face din greșală tot se întâmplă bine înțeles

| 199onur7 a răspuns:

Voi doi o sa înșelați 10000000000%%%%%% tu pe soția ta scârbă ce ești si aia pe bărbatul ei tot scârbă si aia...

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Pai daca aia l-ar lasa pe barbacsu pentru tine, ce te face sa crezi ca nu te-ar lasa si pe tine pentru alt barbat? happy

| Poizăn a răspuns (pentru 199onur7):

Îți apreciez răspunsul. Vreau să știi niste lucruri: Nu am avut niciodată o relație, dar apoi nevasta... Și nu se va întâmpla niciodată să fiu cu ea, pentru că determinarea și principiile mele sunt mai presus de orice. Am vrut doar sa împărtășesc cu cineva acest lucru

| Poizăn a răspuns (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Știu și eu de acest lucru. De aceea nu se va întâmpla niciodată.

| 199onur7 a răspuns (pentru Poizăn):

Atuncia nu o face frate daca iubești cu Adevărat lasa femeile altorasa.