Daca se intoarce,inseamna ca tine la tine,dar nu-i permite sa-si bata joc. Spune-i ca te deranjeaza acest lucru si ca e ultima data cand il ierti,pentru ca a gresit o data,de doua ori,dar deja a intrecut masura.Zi-i ca o sa te piarda, si daca inca continua nu-l mai primi in viata ta, nu se gandeste la tine daca face asta Sper ca ti-am fost de ajutor! Fundita?
Tu ar trebui sa stii mai bine,tu il cunosti! dupa parerea mea nu cred, mie imi pare ca te ia la misto! scuza-mi raspunsul, dar spun doar ce cred
Daca ar tine la tine nu te-ar insela. poate te tine pentru ca esti buna la pat sau pentru bani in nici un caz nu e vb de iubire.
Bafta
Poi daca te-a inselat de multe ori u ce crezi mai tine sau nu la tine? Te foloseste.dar daca u i dai voie va contiinua asa
Buna la pat nu are de unde sa stie si banii nu sunt foarte bogata...el doar se culca cu altele si apoi tot la mine venea
De tinut, da, tinee la tinee...da faza cu ceva special.credemaa ca nu exista. acelasi lucru imi zicea si mie.ca sunt speciala, simte ca eu sunt aleasa.de 2 luni a plecat din Bucuresti, iar de o luna nu vrei sa stii cum se comporta.atata timp cat l-ai acceptat inseamna ca tii mult la el, stiu cum e.da nu o sa mai durezee .credemaa.eu acum pur si simplu il urasc.