| Cristina_4633 a întrebat:

Ma inselat de mai multe ori dat tot la mine se intoarce. spune ca intre noi este ceva special. voi ce credeti tine la mine?

Răspuns Câştigător
| anonimaDeLa3 a răspuns:

Daca se intoarce,inseamna ca tine la tine,dar nu-i permite sa-si bata joc. Spune-i ca te deranjeaza acest lucru si ca e ultima data cand il ierti,pentru ca a gresit o data,de doua ori,dar deja a intrecut masura.Zi-i ca o sa te piarda, si daca inca continua nu-l mai primi in viata ta, nu se gandeste la tine daca face asta straight face Sper ca ti-am fost de ajutor! Fundita?batting eyelashes

7 răspunsuri:
| R3sPeCt a răspuns:

Tu ar trebui sa stii mai bine,tu il cunosti! dupa parerea mea nu cred, mie imi pare ca te ia la misto! scuza-mi raspunsul, dar spun doar ce credwinking

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Daca ar tine la tine nu te-ar insela. poate te tine pentru ca esti buna la pat sau pentru bani thinking in nici un caz nu e vb de iubire.

Baftawinking

| Zazu a răspuns:

Nu tine la tine, doar ca tu esti umerasul lui, intotdeauna disponibil.

| Marius2011 a răspuns:

Poi daca te-a inselat de multe ori u ce crezi mai tine sau nu la tine? Te foloseste.dar daca u i dai voie va contiinua asa

| Cristina_4633 explică:

Buna la pat nu are de unde sa stie si banii nu sunt foarte bogata...el doar se culca cu altele si apoi tot la mine venea

| Barbiiie95 a răspuns:

Deci Dark18 este un obsedat fratilor numai site-ul ala il lasa peste tot.

| roby_6848 a răspuns:

De tinut, da, tinee la tinee...da faza cu ceva special.credemaa ca nu exista. acelasi lucru imi zicea si mie.ca sunt speciala, simte ca eu sunt aleasa.de 2 luni a plecat din Bucuresti, iar de o luna nu vrei sa stii cum se comporta.atata timp cat l-ai acceptat inseamna ca tii mult la el, stiu cum e.da nu o sa mai durezee .credemaa.eu acum pur si simplu il urasc.