Sincer iti spun din tot sufletul LASO nu merita.Imi dau seama cum te-ai simtit si eu sunt tot intr-o situatie asemanatoare dupa 1 an am aflat ca prietenul m-a inselat in tot acest timp.Incearca sa lasi in urma tot ce a fost si cauta-ti p altcineva care te merita.
Daca la anii astia te-a inselat, si asa, iti dai seama cum va fi mai incolo, ca asta e abia inceputul si daca te-a inselat o data, se va intampla si a doua oara, si asa mai departe. Si de unde poti sa stii tu ca asta e prima oara cand te inseala?
Nu te merita, si nu are rost sa continui asa, ea nu e constienta ce pierde si de faptele ei. Isi va da seama mai tarziu.
Waw... dude, asta e o nenorocire daca aveai de gand sa iti faci viata cu ea, iar daca e o aventura, adica o relatie fara viitor comun, atunci las-o cat mai repede, ca atare, daca o iubesti extrem de mult, totul depinde de tine, dar crede-ma ca cat de dura nu ar fi despartirea asta va fi cel mai bun lucru. Tu iti imaginezi, ce o sa fie dupa asta, cu toate ca nimeni nu te asigura ca va fi sau nu va fi in viata. oricum ea e patata...
Nu stiu nene ce sa zic, urmeazati inima dar si capul, eu m-am despartit de atunci, iti zic eu ca daca o lasi intr-o luna are deja pe altu, astea de genu' nu au suflet trec peste orice ca tancurile, le doare fix in zda ca nu mai e cu tine
Eh era beata? pai scuze dar si la betie trebuie sa stii ce facidaca o data te-a inselat normal ca si a doua oara o sa o faca
Eu la astfel de persoane nu le-as oferi a doua sansa.
Din cocos nu faci gaina nici din curva gospodina sincer ce texte ieftine are tu sigur ca o iubesti si o ierti dar gandeste-te la mandria ta de barbat la orgoliu tau o fapata asa de grava nu poate fi trecuta cu vederea si mai ales la o fata.Se spune ca a gresi e omeneste iar a ierta este dumnezeiaste dar ce a facut aceasta fata mno nu ma bag dar gandeste-te ca sunt multe lichele de genul asta.Bafta
Chiar daca o vei ierta ii vei reprosa intotdeauna, oricat de mult ai iubi-o!
Consider ca aceste persoane care actioneaza astfel sunt imature.
Oricine merita a doua sansa(in locul tau nu as mai sta pe ganduri deloc si i-as spune sa-si vada de viata SINGURA)insa cu siguranta nu se va oprii aici.
Gandeste-te ca daca te vei despartii de ea nu ai nimica de pierdut, esti tanar, ai o viata intreaga inainte, mare pacat din partea celor care "practica" asa ceva si mare caracter sunt persoanele ca tine!
Bafta!
Numai bine!
Nu te merita.Esti mult prea bun pentru ea.
Daca te-a inselat o data de doua ori etc, o sa o faca in continuare.Sincer nu as sta cu o astfel de fata, i-as spune la revedere pentru totdeauna si as sterge totul cu buretele.Iti sugerez sa faci si tu la fel.Fiecare sa isi vada de viata lui, pe drumuri separate.Bafta.
Las-o, daca te-a inselat odata sigur te va mai insela cand va mai avea ocazia. fete mai sunt si nu merita sa stai cu ea, nu te merita, ai nevoie de cineva mai bun care sa te iubeasca si sa nu te insele. bafta
Ma sincer, sustin ce zice nicol, din curva nu faci gospodina, daca o ierti acum va face in continuare, pentru ca stie ca ai iertao, mergi mai departe, sunt atatea fete pe lumea asta care ar vrea un barbat care sa le iubeasca si sa le pretuiasca.Mergi mandru in fata, esti barbat, nu sta sa te arate lumea cu degetu ca pe ea sigur o va arata
Sunt exact in aceiasi ipostaza ca si u. daca i dati lui un sfat dati-mi si mie s-a culcat cu altul in timp ce statea cu mine
am aflat ca prietena mea s-a culcat cu altul in timp ce noi aveam 6 luni? spune ca a facut-o pentru ca eu o inselasem.doar ca eu o inselasem dar nu pe materia sexuala. dar ea a facut-o si acum spune ca regreta ca a facut-o. a fost mintita ca o ia de nevasta. ea credea ca eu vreau o aventura cu ea. a vazut ca am masina un venit bun etc.si ca stau cu ea pentru sex. dar nu mi a cunoscut adevaratele sentimente.asta s-a intamplat acum 6 luni.si am aflat acum cand avem 1 an si 2 luni. ce ar trebui sa fac? ma iubeste si o iubesc enorm. dar ma roade gandul asta si ma mai roade faptul ca o va mai face?
Si app ea are aproape 19 ani eu 21 merita iertata? spune ca ma iubeste.si mi a aratat in 1 an si 2 luni.chiar ff mult. a fost atenta cu mine de fiecare data ma ajutat cu orice am avut nevoie. mi a facut toate poftele dar dc a ajuns acum 6 luni la asa ceva.credea ca ala o ia de nevasta si eu nu.adevarul e ca ea sta singura de 4 ani.si cred ca a simtit lipsa de singuratate.ai ei suntt in Spania si ea a ramas singura.are o sora dar e maritata. spuneti mi va rog ce sa fac? de iubit ma iubeste. a incercat sa se o, oare pentru a o ierta si mi a spus ca jura in biserica de craciun ca nu va mai face niciodata.si ca a fost o nenorocita cu mine.ca eu am fost un om bun cu ea...si chiar am fost.nu am jignito nici macar o singura data, dar sa i dau o palma. i-am oferit tot ce a vrut ea.am duso la munte s.a.nu a dus lipsa de dragostea mea.sex o faceam destul de des... dar ce nu a mers!
Daca vrei sa ajungi ca mine si sa nu iei o decizie la timpul ei, o sa te tarai 3 ani, mereu te va insela si va veni la tine sa o ierti asta va intelege ea prin dragoste, o lasi si alta... nu exista sanse esti barbat. Pune punct doar nu vrei sa ajungi sa faci familie cu ea si urmarit de gandul asta sa o urmaresti si pana intr-o zi va gresi iar ce faci atunci? 2 ani acum atunci vor fi 20 de ce? sa triesti asa? lasi si gata
Fara suparare dar este cam usuratica, din ceea ce ai scris.Nu cred ca te merita. Cel mai bine este ca fiecare sa isi vada de drumul lui.Esti mult prea bun pentru ea, iar ea nu stie ce vrea nici de la tine si nici de la viata. Ea este tot timpul in cautare de ceva nou.Nu merita, sa ii mai dai vreo sansa.
HappynewCenusa întreabă: