| marina1253 a întrebat:

Ma intalnesc azi cu prietenul meu si nu prea stiu cum sa ma comport. Voi ce ziceti? Cel mai bun rasp are fundahappy

7 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

Comporta-te normal. Fi tu insusi, nu incerc sa pari ceea ce nu esti doar ca sa faci alta impresie. bafta

| denylov3 a răspuns:

Eu zic sa fii tu insati si incearca nu faci impresii (daca tu nu esti acel gen de fata ) in rest totul v-a venii de la sine

| mat31new a răspuns:

Te duci cu prietenii, nu? faceti si voi niste activitati, jucati niste jocuri.

| KeporLove a răspuns:

Comporta-te normal creeaza o discutie frumoasa si sincera intre tine si el.
Urmarestel. uitate in ochi lui de cand in cand, daca iti va raspunde scurt si la subiect inseamna ca e plictisit

| catalin02 a răspuns:

Pai fi tu isati, fi sincera, comportate frumos(daca sunteti impreuna si cevai mai...)

| RilaIepur a răspuns:

Eu zic sa fi tu insati si sa fi linistita. E bine sa ai si emotii. Intreaba-l diverse chestii, mai ales ce ai vrea sa stii despre el, vorbeste despre lucurile care iti plac tie. O sa te intrebe si el lucruri si o sa vorbeasca. Comporta-te cum te comporti si cu celalalte persoane din jurul tau.

| TheOnlyOne1 a răspuns:

Fi tu insuti...incearca sa-ti ascunzi emotiile pe care le ai si sa participi la discutiile pe care le deschideti, zambestei, fi degajata...si ai sa vezi ca lucrurile vin de la sine, cand o sa fiti unul langa celalalt o sa fie altfel emotia pentru ca atunci esti la fata locului "din tribuna " nu prea iti dai seam; si gandeste-te ca poate si el isi pune aceeasi intrebare acum happy