| adrianajollie a întrebat:

Ma intalnesc cu baiatul pe care-l plac mult... cateva trucuri de seductie? de obicei de fiecare data cand vorbim, ne intalnim etc. obisnuim sa vorbim numai prin replici date la timp. mai mult ne jucam eu sunt ignoranta el e cel care trebuie sa ma faca sa-i recunosc ca-l vreauchatterbox intelegeti voi big grinbig grin.
Deci imi trebuiesc cateva idei cum sa ma comport cum sa-l ating despre ce sa vorbim cum sa-l seduc la maaaaxim! devil
ce sa-i zic ce sa ma abtin sa-i zic laughing sa-l intreb. Baieti ce va place sa auziti de la o fata cu care va doriti o relatie serioasachatterbox
fara glume:*:* dau funda ultimului raspuns si voturi la toate big grin

Răspuns Câştigător
| username23 a răspuns:

Pentru inceput il saruti pasional pe buze, git, ureche, lobul urechii. Apoi te apropii incet de buzele lui incit sa-ti simta rasuflarea si in momentul in care gata gata sa va sarutati pasional iti retragi in urma buzele iar apoi il saruti. Iti plimbi miinele pe pieptul lui, pe spate il mingii, si de la git margi in jos cu miinele pina ajungi acolo jos, dar iti retragi miinele inapoi in sus, il faci sa creada ca o sa mergi mai departe si apoi te retragi. Daca vrei poti sa treci odata repede si usor peste locul ala de jos, dar o faci asa de parca ti sau unecat miinele si nu ai vrut, ti le retragi repede. Apoi il musti incet de buze, pasional, si de ureche il musti incetisor! Succes... funda?

4 răspunsuri:
| JaJe a răspuns:

Fa-i un dans erotic si o sa vezi laughing

| JustArmy a răspuns:

Pai draga mea adriana julieta sinker nu cred ca ai nevoie de trukuri si tampenii de genul asta ca sa seduki un baiat. trebuie sa fii cat mai naturala posibil si totul e perfect. daca nu te accepta asa cum esti poti sa-i spui ''la revedere'' fara nici un regret.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca baiatul pe care il placi mult are id ii zici ca esti o fata si il intrebi daca vrea sa fie cu tine si sa va intalniti. Crede-ma si eu am fost in situatia asta si mi-a fost de folos.

| Loreena a răspuns:

Fii indrazneata, fara inhibitii fa tot ce-ti trece prin cap tot ce e nebunesc tongue