Eu cred ca el e genul care merge cu tot ce se zbate in carlig. Incearca sa se dea bine cu orice fata, sa o vrajeasca. Nu ii fa jocul. Te place dar nu te iubeste. Pur si simplu simte atractie pentru tine si vrea sex.
Eu cred ca cel mai bine e sa-l ignori. E posibil sa te place, dar e un nesimtit. E posibil sa nu te placa si sa vrea doar sex. Daca te placea, sigur nu se mai intalnea cu alta fata, toata atentia lui era indreptata spre tine.Succes!
Omu vrea sex si atata tot, daca tot te "ameninta" emotional sau incearca ca se intalneste cu alta sau mai stiu eu ce... daca u vrei altceva decat el dai flit.Si nu-ti mai pune problema cu cu "daca- place de mine etc" nu te merita, nu exista om pe acest pamant placut de toata lumea.
Pai cam cred ca da.Slabe sanse sa iesi cu o fata doar asa, sa fie acolo, mai ales daca va plimbati si noaptea.Probabil ca ar vrea sa fie cu tine, dar ii este teama sau e timid, ori ar vrea doar sa te aiba in patul lui.Depinde de la caz la caz, dar daca zici ca se intalneste cu o fata care nu-i e amica, ci poate mai mult... Poate vrea sa se "joace"cu aman2.Ai grija ce faci!