anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma inteleg foarte bine cu o colega de ceva timp si am inceput sa ne apropiem din ce in ce mai mult, iar eu o vad pe ea fata perfecta, nu am niciodata nimic sa ii reprosez si mereu ma gandesc la ea straight face Problema e ca ea este intr-o relatie de un an si ceva, dar totusi vorbeste cu mine multe lucruri si ne intelegem perfect, uneori chiar imi da semne ca si ei ii place de mine. Ce ma sfatuiti sa fac? Stiu ca nu e frumos sa intervin in relatia ei cu celalalt baiat, dar nu stiu ce sa fac macar sa nu ma mai gandesc la ea, nu mi s-a mai intamplat asa ceva si in fiecare zi ma tot gandesc ce ar trebui sa fac...

7 răspunsuri:
| Brainstorming a răspuns:

Este într-adevăr o situație complicată. Dacă îi spui ce simți iar ea nu are sentimente romantice față de tine, asta ar putea afecta și relația voastră de prietenie. Înțelegi, ar apărea un sentiment de jenă poate chiar de vinovăție că-ți dă speranțe fără să vrea sau că într-un fel își înșală prietenul. Ar putea începe să te evite și probabil ai pierde și relația de prietenie. Cel mai bine ar fi să aștepți. Dacă și ea simte ceva mai mult pentru tine probabil că se va îndepărta singură de prietenul ei și va căuta să-ți dea mai multe semne ca te place pe tine. Dacă nu se întâmplă asta, nu ai ce face decât să riști să pierzi totul. Sfatul meu: fi perseverent dar discret!

| neutrino a răspuns:

Numai vorbind sincer cu ea poti afla adevarul si sa-ti incerci sansele. Fata asteapta sa fii capabil de asa ceva.

| sjgdhsa a răspuns:

Spune-i ce simti inainte ca iubitul ei sa faca o greseala daca ii spui dupa ce o sa afli de greseala chiar de la ea va spune ca esti un nesimtit mai bine ii spui ce simti depe acuma. Sper ca te-am ajutat.Pa!

| nightwish12356798 a răspuns:

Mananca șoric!

| Satoko a răspuns:

Pff. frate chestia asta ce ti se intampla e urata. fata are un prieten la care tine mult si pe tine te considera acel asa zis prieten cel mai bun sau fratele pe care nu la avut intelegi? din pacate de obicei. nu prea ai ce sa ii faci. si cu intervenitul in relatiile altcuiva. am patit asta recent. si la prima ocazie in care il prind pe amicu o sa vandalizez un copac cu capu lui. deci ai grija big grin pace happy

| Faur_Robert_1998 a răspuns:

Lasate de prostii vorbim serios ee vorba de 1 an si ceva cine esti tu sa distrugi asta? vezi-ti de treaba ta mai sunt si alte fete mi-e imi placea de o fata foarte mult dar am realizat ca nu pot fi cu ea peste 2 luni mi-am gasit fata visurilor mele deci hai bafta

| georgecristy a răspuns:

Va multumesc pentru pareri, cred ca o sa continui relatie de prietenie decat sa stric totul. Ce imi pare rau e ca nu am ajuns sa fim prieteni asa de buni mai inainte, desi ne cunoastem de mai multi ani, altfel ar fi fost situatia big grin