Trebuie să fi mai direct! Nu e o diferenta mare de varsta, deși e firesc pentru o femeie sa caute stabilitate langa cineva care este" matur " si din punct de vedere financiar.
Este si posibil cat si probabil ca fata respectiva sa astepte sa mai cresti fiindca NU este dispusa sa creasca si sa educe un... copilas. Sanatate!
Ea imi spune ca nu isi doreste o relatie acum, si nu numai mie. Foarte multi baieti au incercat sa fie impreuna cu ea, primind acelasi raspuns
Fetele nu se uita la baieti mai tineri ca ele, daca era invers diferenta de varsta mai mergea.
Te-a bagat! la papagali. Ce... sa faca aia cu tine de 16 ani? La 19 ani are nevoie de unu'care sa-i intoarca metafizicul pe dos, nu de un parlit!
Vrei sa o ai... o atragi la tine, o inviti la film si pe urma vezi tu, te descurci. Dar daca nu esti bun si nu i-o bagi cum trebuie, ai pus-o! Eu in locul fetei te-as bate de te-ai c@ca pe tine daca nu o faci bine.
Cu ce te-am jignit? Ce sa stii tu sa-i faci uneia de 19 ani? Aia vrea pe unu care sa aiba bani, sa o scoata in oras si sa i-o traga ingrozitor de bine. E la facultate, cu putin noroc. Tu ai terminat liceul? L-ai terminat pe dracu! Ia si tu pe una la un cico in parc si spune-i despre temele pe care le ai de facut.
Spune-i că ești mic cu un potențial mare de a o iubi.
Spune-i că vara asta nu se poartă moșii.
Spune-i că vrei să te crească ea.
Provoac-o!
Îi jenă să se afișeze cu tine.
Sunt sanse mari sa te placa, dar cred ca nu vede momentan un viitor langa tine