| pOoFuleTz a întrebat:

Ma intilnek cu prietenul meu deja de 3 luni si 6 zile...In ultimul timp mi-am dat seama ca relatzia nOastra nu merge ca inainte )=. nu-mi akorda atentzia care era ca la incpeut. cum ar fi sa-mi scrie mai des. se comporta mai rece din momentul cind un coleg de al nostru de grupa a facut o gluma nereusita cind a spus ca sa nul dau de ris in fata baietzilor in momentul cind il rugam sa ma petreaca pina la un magazin... + mai este o fata care invata cu noi in grupa paralela cu care el vorbeste foarte mult timp pe net in real nu prea (uitasem sa spun el are un frate geaman care invata in grupa paralela cu acea domnishoara) si numi konvine ca ei vorbesck des. si cand el are ceva probleme se adreseaza la ea. yO de fapt nimic nu stiu. )= ce sa fac sa revina relatzia noastra la nOrmal? ca deja sunt pe kale sa ii spun sa luam O pauza sa vad daca ceva se schimba.

2 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el.
Este normal ca in timp relatiile sa se mai raceasca, dar nu de tot.
Pentru un efect mai bun, vorbiti fata`n fata, iti zic din proprie experienta ca mess`ul nu e chiar o solutie, pentru ca ajungeti sa dati in alte chestii.Invita`l undeva unde sa fiti singuri.

Ca vorbeste cu ea, mda, stiu cum e. Spune`i si ca ai vrea sa-i fi alaturi cand era vreo problema.

| ancutsa410 a răspuns:

Incearca sa-i vorbesty deschis. explica-i ce te deranjeaza si spune-i ca daca nu o sa se schimbe relatzia voastra nu mai poate evolua.comunicarea e mereu o solutie.BAFTA! si mult curaj!(o sa ai nevoie)