| galcionak a întrebat:

Ma intilnesc cu ea de doi ani si jum ne iubim unul pe altul foarte mult, si am vazut cum se saruta cu altul ceva timp in urma si ea sa cerut scuze am erato dar am niste sentimente dureroase pe suflet ce sa fac numai stiu ajutati-ma

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Da' cum a fost?
Ea se lingea cu ăla şi şi-a cerut scuze? Adică cum: "Mă scuzi iubite, dar mergeam pe stradă şi m-am împiedicat de-o cărămidă mai ridicată şi-am picat cu limba-n gâtu' lui". Eh? Cam aşa?
Nu putea din greşeală să taie lemne şi să-i sară un pumn în ochi?!
Hmm.
În fine, dacă ai iertat-o, apoi iart-o de tot nu pe jumătate. Ori o ierţi, ori nu. Nu există cale de mijloc.
Cel mai simplu discută cu ea!

6 răspunsuri:
| mihaela_7412 a răspuns:

Vb cu el zii ce simti zii ca ink te doare si ca sa incerce sa faca totu ca la incepu zii ca ai iertato dar nu ai uitat

| noName_8681 a răspuns:

Exact prin aceeasi situatie trec si eu. si prietenul meu s-a sarutat cu o alta fata si l-am iertat. stiu prin ce treci. spune-i ca trebuie sa te recucereasca, sa iti castige din nou increderea! Eu asa am facut!

| ingerell a răspuns:

Dai de inteles ca nu mai dispui de aceeasi incredere si daca vrea ca relatia voastra sa fie una buna ar trebui sa se gandeasca putin ce sa faca pentru tine ca pentru ea se pare ca a facut

| FumeZ sEnTimEnTe a răspuns:

Buna, vrau si eu sa te ajut, daca ia afacut acest lucru te asigur ca o va mai face.mai bini puniti punct aici.cit ai aceasta durere, ca-ci ea iti va face si mai ceva... Spun asta deoarece mi s-a intamplat si mie acest lucru...scuze daca team ofensat cu ceva.mult bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se cheama ca ti-ai pierdut increderea in ea si implicit in altele care ii vor urma.Nu-i o nenorocire. Poate fi chiar benefica la un moment dat problema.Consoleaza-te la gindul ca orice rana deschisa, doare pina se invata organismul cu durerea si nu o mai percepi decit ca facind parte din tine.Succes tinere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Icearca sa uiti, sa treci peste... daca o iubesti cu adevarat! totusi incearca sa vb cu ea despre cea ce simti...