anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma intilnesc cu ea de vreo doi ani si jum o iubesc mult si ea ma iubeste mult totul e bine, dar cu vreo luna in urma ea m-a inselat sa sarutat cu altul eu am ertato si acum tot e bine dar eu nu pot uita am niste sentimente dureroese ajutati-ma ce sa fac mai departe sa inchid ochi si sa merg mai departe ajutati-ma

4 răspunsuri:
| Rebecca a răspuns:

Invata sa scrii.happy Scz, nu vreau sa fiu rautacioasa, dar nu vreau sa o auzi de la cineva mai important si sa fie rusinos. Ai iertat, dar nu ai uitat. Daca o iubesti, va trece cu timpul. In schimb nu mai ai deloc incredere in ea. Va trebui sa lupte sa iti recastige increderea
big grin

| Sigmund a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacios, crede-ma, dar daca tea inselat o data o poate face si pentru a doua oara, sau nu.Depinde de sinceritatea, onestitatea si dragostea pe care ti le poarta tie. Daca o iubesti cu adevarat, cu dragostea ei, vei trece peste, dar in timp.Nu uita cand iubesti si sentimentele iti sunt impartasite contati doar tu si ea.Vei uita, dar in timp.

| J0hn a răspuns:

O iubesti dar nu fi CARPA de sters pe jos. daca chiar vrei sa fi cu ea si vrei sa iti dovedesti ca nu te va mai insela fi indiferent nu o baga in seama foarte tare cand iesiti cand discutati si de-astea aa si cand te suna sau iti da mesaje nu ii raspunde. doar mai tarziu. ai grija!winking

| mona48 a răspuns:

Eu nu inteleg ceva:daca ea te iubeste atat de mult de ce l-a sarutat pe ala? de ce a cautat la altcineva ceea ce tu ii puteai oferi? gandeste-te putin ca poate s-a plictisit sau vrea ceva nou in relatie, vreau ceva mai special de la tine pentru a nu cauta la altu.cred ca daca te-a inselat o data o va mai face din nou.ai mare grija pentru a nu-ti rani sentimentele iar.fiecare mai greseste, insa daca ai iertat-o si observi vreo schimbare la ea poate ca ai facut bine, poate ca din greseala ei a invatat cat de valoros esti si chiar isi doreste sa continuati relatia mult timp.depinde doar de tine ca tu esti singurul care stie intr-adevar cat suflet s-a pus in relatie.mult succes