| KentR a întrebat:

Ma intilnesc cu o fata de vreo 7-8 luni intr-o seara in timp ce ne... ea a inceput sa ma dezbrace dar eu am refuzat ce sa fac? Da sau Nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu vrei sau nu? Te atrage in vreun fel astfel incat sa faci sex cu ea? Daca iti place si ea iti da de inteles ca vrea. have fun! Nu uita de prezervativ!

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Naspa, omule.Eu zic sa faci o reclamatiestraight face

| Debb a răspuns:

Cati ani ai? straight face

| alexandra21_3435 a răspuns:

Esti virgin? nu o las sa abuzeze de tine, sa te foloseasca si apoi sa te lase. asteapta pana in ziua nuntii, sa faci faza cu cersaful ...asa e normallaughing

Răspuns utilizator avertizat
| p1nk a răspuns:

Nu am mai auzit baiat care sa refuze.Accepta bineinteles ia si un prezervativ data viitoare.

| BlackRainbow a răspuns:

Tu doar roaga. te sa traga aia de tine si dupa aceea gandeste. te daca accepti sau nu!rolling on the floor

| AndreaTeodorovaRumenova a răspuns:

Eu ce iti pot spune... Daca iti place de ea fa-o daca ai curajul si daca nu, vezi tu ce faci...laughing

| Noname_4977 a răspuns:

Naspa man. Ce sa zic, fa ce vrea ea ca de nu te parasestelaughing

| Piku a răspuns:

Eu iti sugerez ca da ar fi un pas inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab-o ''esti sigura ca vrei asta'' si daca zice da pai da sa fie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara, dar ce inseamna ce ne, va sarutati? fi mai explicit ca sa te putem ajuta

| KentR explică:

Nu am pust drept intrebare!

Ma intilnesc cu o fata de vreo 7-8 luni intr-o seara in timp ce ne... ea a inceput sa ma dezbrace dar eu am refuzat ce sa fac? Da sau Nu?

| KentR explică:

Alexandra21 se vede ca te pricepi la baieti de ar fi fost eu primul sa inceput putea fi altfel dar ea... nu stiu ce a facut ma in trecut...
si inca eu meam pus in plan pina la 18 ani sa nu incep sa fac sex dar numai baetii stiu de ce tongue

| KentR explică:

Vam intrebat normal da voi raspundeti ca niste...

| KentR explică:

Adiadr nu crede ca is ca tine sa ma pun seara si sa imi fac mina

dar daca nu ai habar ce am vrut sa zic pin... vei vedea peste vreo citiva ani! tu singur tongue

| Francisca a răspuns:

Ma intalnesc cu o fata intr-o seara, in timp ce ne... ea a inceput sa ma dezbrace dar eu am refuzat. Ce sa fac? Da sau nu?*

Trage fata de tine si tu nu accepti?raised eyebrows