Nici sa nu te gandesti sa-i zici ca-l iubesti si ca nu vrei sa te desparti de el, asta daca il mai vrei vreodata inapoi. Spune-i doar "Ok, cum vrei tu" si o sa vezi ca tot el se va intoarce la tine, fii indiferenta si o sa fie bine pentru tine.
Imi pare rau pentru tine dar daca el a luat acesta decizie ar fi mai bine si pentru tine sa o respectie pentru ca daca te milogesti de el nu vei rezolva nimica ai tu demnitatea ta este greu la inceput suferi dar cu timpul vei trece peste daca prinzi ocazia sa vb cu el intreaba-l ce nu iii place la tine la relatia voastra si poate mai o sansa cu el daca schimbati unele lucruri in relatia voastra
Pai intru-un an si 9 luni s-a plictisit pana peste cap de tine ...nu mai ai nici o sansa
S-a saturat de tine. vrea pe alticineva si asa bate la ochi 1 an si 9 luni lool. spune-i adio
Daca ii sti prietenul convingel sal cheme intr-un loc si acolo sa ii spui ca il iubesti mai mult decat... si ca te doare inima daca se desp de tine si daca nu reusesti intra pe id meu siti mai zic ca am trecut pan astea tomaandreea98
George0197 întreabă: