| pOoFuleTz a întrebat:

Ma intilnesc cu prietenul meu deja de 3 luni si 6 zile. Ultimul timp am observat ca relatzia noastra s-a cam racit. )= si nu stiutiu ce sa fac )= Numi mai scrie asa ca la inceput.Imi scrie foarte rar, dar pe net vorbim foarte putin )= Mai exista O domnishoara care invata cu fratele lui geaman in grupa paralela cu care iubitul meu diskuta foarte mult pe net si cand are ceva probleme pai vb cu ea. yO nu stiutiu aprOape nimic. )= Dar cand ii spune de ea pai imi spune ca deja na vb demult cu ea. Asta e de fiecare data asa. Kind vorbesk despre acea domnishoara cu prietenele mele el ii ea apararea fata de mine si ma simt jignita deoarece cand baietii fac glume pe seama mea el se ride si rar le spune ceva sau le face observatzie cand vede ca eu m-am suparat si atunci in gluma spune. Acum acea domnishoara se intilneshte cu fratele lui, dar tot nu stiu de ce sunt geloasa pe ea poate deOarece kindva am aflat ca ei ii plaCea de prietenul meu. Ce sa fac sa am O relatzie feriCita? )= ca deja sunt pe cale sa iau O pauza cu el, dar ma tem sa nu fac mai rau.

3 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Ok încearcă să scrii in limba ta maternă.
1. Te minte din câte ai spus
2. Vorbeşte cu el despre problema. Adică o problemă nu poate fi lăsată nevorbită.
3. Spune-i că te-a deranjat comportamentul lui.

| mihaela_7412 a răspuns:

Vorbeste cu el si daca nu se schimba mai sunt baieti si eu tot asa am trecut cu vederea si acum regret, imi face probleme e un obsedat si vrea sa ma depsrta de prietenul meu actual, vb cu el si zii ce te doare ca nu mai poti succes

| anna_7069 a răspuns:

Nu face prostia sa iei o pauza, mai ales acum cand el s`a cam racit... Il va indeparte de tine si mai mlt. Incearca sa vbesti cu el, sa vezi dc nu mai e totu` ca inainte. Incearca sa afli daca place o alta fata, daca are vreo treaba cu domnisoara de care zici tu. Iar gelozia las`o de`o`parte. Nu e buna de nimic. Tu, incearca sa rezolvi totu` :*. Succes!