| aLiNtUshQa a întrebat:

Ma intilnesc cu un baiat cu 8 ani mai mare ca mine (eu am 14) si imi place mult de el.ba chiar il iubesc, tata zice ca e mare, fratele la fel.credeti ca nu o sa mearga relatia noastra din cauza diferentei de virsta?

Răspuns Câştigător
| anka89 a răspuns:

Deci eu la varsta de 15 am avut un prieten mai mate ca mine cu 6 ani, si relatia a mers timp de 3 ani.Toutul a fost ok.Nu conteaza diferenta de varsta.Si daca el vrea ceva cat de cat serios, ar fi bine sa il cunasca putin tatal tau(eu asa am facut)sa stie cu cine iesi si ce faci.Iti spun ca sa mearga bine din ambele parti de cate ori iesi cu el sa le spui la ai tai unde exact mergi pentru a capata increderea lor in tine si mai ales sa aiba incredere in el.

| aLiNtUshQa explică (pentru anka89):

V-ati despartit din cauza unui motiv concret sau pentru ca a inceput sa va fie plictisitor impreuna?

| anka89 a răspuns (pentru aLiNtUshQa):

Pur si simplu eu nu am mai vrut, el ma iubea enorm.Am incercat sa il insel(ceea ce pana la urma nu am facut)si si-a dat seama.Si dupa aceea si-a cam pirdut increderea in mine.Petreceam minunat timp impreuna si chiar nu ne plictiseam, dar ce a fost in capul meu nu stiu;(

8 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Intre parintii mei sunt 20 de ani diferenta, deci dragostea n-are varsta!
Este o constatare stintifica faptul ca femeile se maturizeaza mai repede decat barbatii. Prin urmare, o femeie de 25 de ani poate considera faptul ca un barbat de 20-30 de ani este insuficient de matur, iar atasamentul fata de aceasta persoana se poate realiza doar in masura in care la mijloc exista interese comune.Un barbat mai in varsta este mai atragator, nu pentru ca este mai puternic, ci pentru ca, in maturitatea sa, a cedat o parte din aceasta putere, a devenit mai putin 'cautat', dorit, si, in acest caz, mai indatoritor, mai capabil sa faca o femeie mai tanara sa simta ca exista un echilibru al puterii in cadrul relatiei.Maturitatea la care au ajuns barbatii de peste 40 de ani confera si senzatia de siguranta, iar acesta este unul dintre aspectele care fac o relatie cu un barbat mai in varsta decat tine foarte reusita. O femeie se simte protejata langa un barbat care stie sa o asculte, sa o incurajeze si, in acelasi timp, ii lase suficient spatiu si libertate de alegere. Un partener matur se descurca mai bine in diverse situatii dificile, pentru ca a acumulat o experienta de viata bogata.n barbat tanar este mai putin inclinat spre angajamente. Tinerii vor sa exploreze, sa afle cine sunt, sa cunoasca alte femei. Un barbat care a depasit aceasta etapa este mai bine pregatit pentru o relatie stabila.Un barbat matur, experimentat, identifica mult mai usor starile psihice si emotionale prin care trece partenera sa, in special daca aceasta nu este fericita. Si, in general, aceasta sensibilitate este foarte apreciata de femei.Un barbat "copt" a invatat sa asculte si sa discute despre orice subiect, inclusiv despre sentimente, prin urmare, comunicarea in cadrul cuplului este mult mai buna. Iar pentru majoritatea femeilor, comunicarea este esentiala.Barbatii mai in varsta au inteles ca viata inseamna mai mult decat bani, sex si prestigiu. Ei evita 'jocurile mintii' in care se implica cei tineri, deoarece inteleg ca este doar o pierdere de timp. Au invatat deja cum pot satisface o femeie, din punct de vedere fizic, psihic, emotional si intelectual. Sunt mai responsabili, isi vad de treaba si au o viata si in afara relatiei. Nu se vor lega de orice cuvant, nu vor pune presiuni asupra ta pentru sex, ci vor aprecia timpul petrecut alaturi de tine. Ei inteleg faptul ca, in vremuri atat de pline si de complicate, timpul este pretios.Si totusi... raspunsul invariabil al femeilor care sunt intrebate de ce au ales un barbat mai in varsta este: "Pentru el insusi. Imi place el, ca persoana." La urma urmei, este adevarat ca varsta nu garanteaza toate calitatile enumerate mai sus. Le face insa mai probabile. La fel cum tineretea nu le exclude neaparat.Intr-adevar, nu conteaza varsta, ci felul in care te intelegi cu partenerul. Daca te face fericita si va oferiti reciproc ceea ce va doriti, de ce ar conta cati ani are el? Fundabatting eyelashes?

| rino90 a răspuns:

Sunt sanse f mari, dar doar daca el e dispus

| MariiLetz a răspuns:

La varste fragete pana in 25 dragostea are varsta.
Incearca sa iti gasesti un baiat pe varsta ta pentru ca asta probabil e un pedofil care nu tine la tine
Si tu cred ca il iubesti doar pentru ca e mare si iti da sentimentul ala de singuranta
Funda?

| tauretee a răspuns:

Angelique sa inventat cuvantul REZUMAT

| iflirius a răspuns:

Depinde daca te iubeste si el la fel de mult.stii da e cam complicat, insa daca va iubiti amnadoi la fel de mult si parintii sunt de acord, nu este nici o problema!

| 愛日本 a răspuns:

Între părinţii mei sunt 11 ani diferenţă