Cred ca ar trebuie sa te desparti.
Tu nu`i poti oferi ce cauta el...baietii de 20 de ani sunt mai maturi si vor experienta fara probleme cu fetele de varsa lor.
Daca va vedeti asa de rar...eu zic ca sta cu tine ...nu prea stiu exact de ce dar nu cred ca te iubeste.;(Imi pare rau, dar cautati pe cineva de varsta ta pana in 18 ani
Incearca sa te departezi de el.Nu e nimic serios, nici macar din partea ta.Lasa lucrurile cum trebuie,si renunta la el.
Si ca un sfat,nu sunt vreo cunoscatoare inraita a gramaticii, dar totusi fii putin mai atenta si corecteaza-ti acum cuvintele ca ``inpresie``(impresie), si scrisul cu ``î``in interiorul cuvantului.Nu se mai scrie asa.Se foloseste ``â``.Nu de alta, dar lumea catalogheaza imediat dupa cum te exprimi/cum scrii, si e pacat la 14 ani sa fi luata peste picior
Evident ca are pe alta )) Ce sa faca cu o fetita ca tine? Tu nu ti-ai pus pana acum intrebarea asta?
Las`o balta! Nu o sa fiti prea mult impreuna. Nu e vorba de diferenta de varsta, ci e vorba de statutul fiecaruia. El e trecut prin viata ca sa zic asa, tu abia ai inceput`o...
Stii inca esti mica! De obicei baieti cauta ce-i mai bun, dar si tu te vezi cu el doar odata la 2 luni? Mica esti dar daca il placi vorbestei sa va vedeti mai des! Baiatu vrea experienta,vrea sa vada fata pe fiecare zi, sa o priveasca sa o alinte. daca tu nu te gandesti la asta, va gasi alta care sa o aiba aproape pe fiecare zi! noroc
Vaid e mine ce minte ai(scuze ) ce sa faca un barbat de 20 de ani cu o pustoaica? dai mai papuki sa nu ti dea el
Dreamer999 întreabă: