Nu ii mai arata cat de afectata esti pentru ca e posibil ca el sa iti faca asa numai ca se te enerveze, incearca sa iei totul in gluma atunci cand iti spune ca s-a intalnit cu o alta fata spune -i si tu: ce-ti mai place sa te plimbi fara mine, e bine nu? dupa care razi asa ironic ca sa il derutezi sa nu mai stie nici el ce sa creada, te oftici nu te oftici? Peste 1saptamana i-al putin la misto spune-i ce mai fac draga prietenele tale alaea cu care ta inalnesti din mila? dupa care aratate f amuzata...in alta zi intreaba-l ce mai ziceau fetele alea(ca sa mai afli si tu ce se petrece cand se intalneste cu ele) si tot asa...nu te mai lasa afectata pentru ca tot tie iti faci rau.si poate el chiar nu are nimic cu ele.intra in jocul lui nu are rost sa te framanti atat si pentru ce?
Buna, dar lui i-ar conveni sa ii faci si tu asa? Pretextele lui sunt aiurea rau de tot, cica din mila, prieteneste, asta nu e treaba...si ai motiv sa fi suparata pentru.asta ca nu se comporta cum trebuie.
Discuta cu el si spune-i ce simti, daca se va schimba inseamna ca te iubeste, daca nu, atunci mai bine lasa-l ca nu te merita, sunt altii si mai buni.
Ori nu ii pasa de tine, ori nu te respecta, inteleg ca mai are omul amice dar fara sa exagereze si fara sa se vada cu ele... e strigator la cer.
Spune-i o dată că mergi şi tu să te întâlneşti din milă, sau din " prieteneşte " cu nişte bărbaţi. Să vezi ce reacţie are. Baftă!
Pai ori cu tine ori cu ele trebuie sa aleaga daca nu... insemna ca e un bagabont care nu merita
Daca chiar te iubeste(cum afirma), nu vad care ar fi motivul sa se vada cu alte fete? din mila? hai mă...chiar sună banal.eu zic ca daca te iubea, intelegea ca nu-ti place lucrul asta si nu-l mai facea, in caz contrariu...imi pare rau, da aici ajungem, NU TE IUBESTE. e altceva, da cu siguranta nu iubire.
sfatul meu. fa-i si tu cum iti face el, iesi cu alti baieti.Imi dau seama ca e cam copilaros, dar alta solutie nu vad. Daca-i pasa de tine, va reactiona cumva la actiunile tale, daca nu... ii va fi induferent