In niciun caz nu il lasa sa te influenteze!
Daca ai chiar si cea mai mica indoiala, nu o face!
Daca chiar te iubeste, nu te va obliga.
Si daca mai insista si nu te lasa, nu te merita! Fii desteapta!
Daca tu nu simti ca esti pregatita pentru asa ceva nu-i accepta propunerea, spune-i ca sa astepte pana cand vei fi prgatita pentru asa ceva, aici ai sa vezi daca te iubeste intr-adevar
Asta am spus si euasta o fi telepatie
Daca stai cu gandul numai la mine, cum sa nu fie telepatie?
Buna,eu nu iti pot spune ce sa faci exact dar iti pot da un mic sfat. Daca nu te simti pregatita sa faci acest pas vorbeste deschis cu baiatul si fa-l sa inteleaga ca inca nu esti pregatita, spune-i sa te astepte, iar daca te iubeste cu siguranta o sa te astepte! dar nu sta nici tu pe ganduri mult timp, ca nu se stie ce o sa faca, poate o sa se sature sa astepte si pleaca la alta! ai mare grija,
Pai incearca sa vezi cum e.Nu cred ca e atat de rau, dimpotriva poate e satisfacator.Nu stii daca nu incerci.
Nu doresc să mă cert cu el din cauza acestei probleme. Înțeleg că pentru un băiat asata contează mult dar eu doar am 16 ani și pentru mine pare anormal să faci sex la 16
Dacă nu te simţi pregătită pentru aşa ceva, părerea mea sinceră e să îl ţi la distanţă. Dacă întradevăr te iubeşte va aştepta până vei fi pregătită şi se va gândi de mai multe ori până să redeschidă subiectul "sex". Cu ocazia asta o să poţi vedea ce simte el cu adevărat pentru tine...doar atracţia fizică sau te place pentru ceea ce eşti în interior.
Mult succes.