| toygirl a întrebat:

Ma intilnesc de ceva timp cu un baiat...si ultimul timp el a inceput sa ma atinga la sini, fund, si tot asa mai departe, si cinstit sa spun nici nu stiu ...sai permit sau nu! ma pune pe gindure, ca e cu mine doar sa ma pipaie. ce sfaturi sugestii aveti?

Răspuns Câştigător
| angel22 a răspuns:

Mdah` am mai cunoscut si eu cazuri de genu.

Poi...:

1. Conteaza varsta ta, catzi ani ai?
2. De cat timp va cunoastetzi?
3. Poate tipul vrea ceva mai mult de la tine
4. Nu cred ca ar trebui sa-i permitzi la inceput, daca vrea sani si fund sa mearga la un bordel "asa sa vada ca esti o fata "cuminte" "
5. Daca sunteti impreuna sau intentionezi asta, si el e baiat serios, i`ai putea perimite
6. In ziua de azi baietii sunt cam nesimtitzi si nu stiu cum sa trateze o fata
7. Daca nu-l cunosty destul ai grija cu el. Totushi poate baiatul vrea altceva de la u.

ps : poti sa-i faci un test, de exemplu cand te prinde de fund iai mana, la fel si la sani. Si nu ii permite, gaseste o replica mai dura pentru el " Cn crezi ca sunt eu"? sau gasesti u. Si dupa sa vezi daca chiar a fost sincer si te place si va ramane cu u sau... daca vede ca nu poate ajunge unde vrea va pleca.

Sper ca te-am ajutat.

Bafta happy

9 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Daca iti face si tie placere nu vad nimic rau in faptul ca te pipaie.Nu cred ca e cu tine doar ca sa te pipaie dar acum tu stii mai bine daca intentiile lui sunt sincere sau nu. Atingerile, mangaierile sunt o modaliatte de ai arata persoanei afectiune si a te simtii bine cu ea(asta daca si tie iti place, ceea ce nu e o rusine). Insa daca nu face decat sa te pipaie, e posibil.pa

| abc123_5207 a răspuns:

Daca a inceput incet, gen in fiecare zi din ce in ce mai mult ar fi cam ok, daca la inceputul relatiei s-a purtat doarte educat, eu zic ca ar fi ok, dar depinde ce vrei tu, cum te simti mai bine big grin

| unnimeni a răspuns:

Si eu cu prietena mea suntem impreuna de 2 luni si jumatate.
Si eu o mangai pe sani, pe fund dar nu inseamna ca sunt cu ea pentru asta. Asta rezulta din afectiunea care i-o port.
Sunt si momente cand nu vrea si atunci ma conformez.
Incearca sa nu faci ceea ce vrea el mereu. Cand nu vrei, spune-i si vezi ce reactie are.
Bafta!

| Miniiii a răspuns:

Sti ce vrea, iti spun eu ce vrea mi s-a intamplat si mie la fel el vrea doar sa faceti dragoste si atat crede-ma eu nu l-am lasat ca facea si cu alte fete, teoretic nu eram impreuna dar daca sunteti si te iubeste cu adevarat nu e trebuie mea

| Dragos300 a răspuns:

Sincer nu il mai lasa.este o mitocanie

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Cum sa fie cu tine doar ca sa te pipaie. LOL rolling on the floor
Crezi ca el simte vreo satifactie daca te pipaie?
Permite-i doar atat cat vrei, sau daca te deranjeaza, nu-i permite nimic.

| anonymusss_4604 a răspuns:

Oricum sa stea cu mainile in buzunare nu e o solutie ca atunci intreb suna asa:am un prieten care atunci cand ma saruta priveste in zare cu mainile in buzunare, ajutati-ma. e normal contactul fizic cu aprobarea ta si tu trebuie sa stii daca ii permiti sau nu.

| ionut7782 a răspuns:

Normal nu are de ce sa te deranjeze ca te pipaie odata ce il iubesti. daca nu ii permiti asta sigur il pierzi.traieste momentul si clipa e cel mai important.

| micutzadominatoare a răspuns:

E logik s ate pipaie stai linijtita nu mai exista baieti car es anul puna maina