Mdah` am mai cunoscut si eu cazuri de genu.
Poi...:
1. Conteaza varsta ta, catzi ani ai?
2. De cat timp va cunoastetzi?
3. Poate tipul vrea ceva mai mult de la tine
4. Nu cred ca ar trebui sa-i permitzi la inceput, daca vrea sani si fund sa mearga la un bordel "asa sa vada ca esti o fata "cuminte" "
5. Daca sunteti impreuna sau intentionezi asta, si el e baiat serios, i`ai putea perimite
6. In ziua de azi baietii sunt cam nesimtitzi si nu stiu cum sa trateze o fata
7. Daca nu-l cunosty destul ai grija cu el. Totushi poate baiatul vrea altceva de la u.
ps : poti sa-i faci un test, de exemplu cand te prinde de fund iai mana, la fel si la sani. Si nu ii permite, gaseste o replica mai dura pentru el " Cn crezi ca sunt eu"? sau gasesti u. Si dupa sa vezi daca chiar a fost sincer si te place si va ramane cu u sau... daca vede ca nu poate ajunge unde vrea va pleca.
Sper ca te-am ajutat.
Bafta
Daca iti face si tie placere nu vad nimic rau in faptul ca te pipaie.Nu cred ca e cu tine doar ca sa te pipaie dar acum tu stii mai bine daca intentiile lui sunt sincere sau nu. Atingerile, mangaierile sunt o modaliatte de ai arata persoanei afectiune si a te simtii bine cu ea(asta daca si tie iti place, ceea ce nu e o rusine). Insa daca nu face decat sa te pipaie, e posibil.pa
Daca a inceput incet, gen in fiecare zi din ce in ce mai mult ar fi cam ok, daca la inceputul relatiei s-a purtat doarte educat, eu zic ca ar fi ok, dar depinde ce vrei tu, cum te simti mai bine
Si eu cu prietena mea suntem impreuna de 2 luni si jumatate.
Si eu o mangai pe sani, pe fund dar nu inseamna ca sunt cu ea pentru asta. Asta rezulta din afectiunea care i-o port.
Sunt si momente cand nu vrea si atunci ma conformez.
Incearca sa nu faci ceea ce vrea el mereu. Cand nu vrei, spune-i si vezi ce reactie are.
Bafta!
Sti ce vrea, iti spun eu ce vrea mi s-a intamplat si mie la fel el vrea doar sa faceti dragoste si atat crede-ma eu nu l-am lasat ca facea si cu alte fete, teoretic nu eram impreuna dar daca sunteti si te iubeste cu adevarat nu e trebuie mea
Cum sa fie cu tine doar ca sa te pipaie. LOL
Crezi ca el simte vreo satifactie daca te pipaie?
Permite-i doar atat cat vrei, sau daca te deranjeaza, nu-i permite nimic.
Oricum sa stea cu mainile in buzunare nu e o solutie ca atunci intreb suna asa:am un prieten care atunci cand ma saruta priveste in zare cu mainile in buzunare, ajutati-ma. e normal contactul fizic cu aprobarea ta si tu trebuie sa stii daca ii permiti sau nu.
Normal nu are de ce sa te deranjeze ca te pipaie odata ce il iubesti. daca nu ii permiti asta sigur il pierzi.traieste momentul si clipa e cel mai important.
E logik s ate pipaie stai linijtita nu mai exista baieti car es anul puna maina
KatiMe27 întreabă: