Omule fii atent, eu abia la a 3a intalnire cu a 3a fata desigur, am dus un trandafir, si s-a bucurat atat de mult incat acum regret ca n-am facut gestul asta si cu primele doua. Asa ca, da, du-te cu un trandafir, fara spini, fara fundite sau altceva pe el, doar floarea si atat. Vei vedea ca o sa ii placa mai mult de cat crezi. Si uita-te in ochii ei fiindca nu trebuie sa pierzi momentul.
Dacă ai discutat cu ea pe net şi ai reuşit să afli(întâmplător sau nu!) că îi plac trandafirii,ai putea să o surprinzi plăcut şi să vii cu unul la întâlnire.În felul ăsta,va ştii că ai ''ascultat-o'' cu adevărat în discuţiile de pe net şi va fi plăcută surprins că ai reuşit să ţii minte ceva despre ea.
Nici cu mâinile în buzunar nu prea este în regulă să te duci,dar nu este nevoie nici să exagerezi pentru că vei părea disperat.
O floare, clasic, perfect pentru prima întâlnire
Pai daca pana acum nu v-ati vazut ar trebui sa te duci cu un trandafir sa ii faci o impresie buna despre tine
Ar fi dragut sa ii duci un trandafir rosu si poate si o cutie cu bomboane. Si daca mergeti la un suc sau o prajitura sau ceva de genu nu cumva sa o lasi pe ea sa plateasca. Ai grija cum vorbesti cu ea si cum te comporti. Fii atent!
Multa bafta!
Da! te sfatuiesc sa te duci cu un trandafir.Nu spune pur si simplu, cu un trandafir faci o impresie foarte buna.Prietenul meu cand ne-am intalnit prima data a venit tot asa cu un trandafir si mi-a placut foarte mult. Avem o relatie frumoasa de un an, iar atunci cand ne intalnim imi aduce cate un trandafir si asa ma face sa imi amintesc cum a inceput relatia noastra.
Cupara un trandafir rosu si daruieste-il cu tot sufletul, o sa-i placa!
O seara placunta in continuare!
Parerea mea este sa te duci cu acel trandafir, deoarece si ea stie ca cunosti faptul ca ii plac trandafirii, si ar fi un gest frumos din partea ta:*Bafta la intalnire:->
Un sfat mergi cu un buchet de trandafiri rosii si o cutie de ciocolata. Funda?