| dotea_5137 a întrebat:

Ma intilnesk cu un baiat de 8 luni il iubesc dar nu stiu daca e iubire sau e deprindere. voi ce credeti?

7 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai ai putea sa dai mai multe detalii. Daca de ex esti cu el si cand sunteti impreuna totul e ok, iar daca nu e prin preajma ta mai intorci capul dupa baieti pe strada sau poate ca mai placi si alti tipi nu prea e iubire. Ca daca iubesti pe cineva ai ochi decat pentru persoana respectiva. Nu stiu ce sa zic. Si eu am o relatie tot de 8 luni, dar eu stiu sigur ca e obisninta in cazul meuwinking. Daca vrei sa mai vb iti las id meu: andreea_tpu

| MMihai a răspuns:

Dacă nici tu nu știi, alții străini, cu atât știu, mai puțin decât tine!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @carolina! Numai tu poți spune dacă este iubire sau obișnuință, draga mea. Încearcă să ieși în cercul tău de prieteni fără el, să te plimbi cu amicele și nu cu el, poate îți vei da seama ce sentimente ai față de băiat. Poate relația voastră este una de prietenie, care uneori este mai trainică decât una de iubire la vârste fragede.
O zi cu soare să ai și gânduri limpezi!

| Ivallll a răspuns:

Doar tu stii asta...noi nu avem de unde sa stim detalii din relatia ta.tu ce simti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La un cenaclu literar cu siguranta nu te intalnesti cu el! Dupa cum ai scris, eu asa cred. Dar pe unde va tot intalniti? Daca tu zici ca-l iubesti, altii de aici ce sa zica? Stim noi ce simti tu? Tu stii! Sau vei sti pana la urma! Bafta! Sa fii iubita!

| motherf a răspuns:

Asta poti stii doar tu.

| BlueXD a răspuns:

Daca a stat cu tine 8 luni inseamna ca te iubeste... o stiu din propria experienta