Probabil că, dupa despartirea de tine, a incercat si altă „relatie" si nu prea i-a mers.
E cam greu de inteles ce vrea. Pare imatură in gandire.
Se joaca cu tine frate, vrea sa te transforme în SCLAVUL SOTIEI, sfatul meu, ignor total și postează story-uri cu alte fete, o sa turbeze de ciuda
Nici nu-i recomandat sa va mai intlniti, deloc, odata ce va urati unul pe altul.
O data viitoar nu ar trebui sa mai existe, fiindca nu face sens nimanui, sa va sicanati, impungeti, urati si bateti joc unul de altul.
Ai perfecta dreptate, e si bipolara, azi e intr-un fel, maine in altul
De fapt nu ne uram, suntem chiar ok, cand vorbim glumim, ne tachinam unu pe altul, ne mai trm tik tokuri, vorbim deschis despre ce a fost. Nu suntem genul clasic de oameni care s au despartit
Ea mi-a spus ca, comportamentul meu a facut o sa creada ca nu e ce trebuie intre noi, zicea ca pune micile certuri la suflet si rahat uri de genu
Atunci, nu știu dacă e cea mai buna soluție sa va împăcați
Tu ai scris "zicea ca pune micile certuri la suflet "
Așa făcea și fosta și a devenit insuportabila de la un timp.
Vad ca te contrazici singur, una afirmi in topic si alta spui in acest raspuns, de fapt fiind ura: "ego prostesc, sa ne scoatem ochii pentru greselile trecutului", chiar asa, in gluma dar cu rautate.
Citeste mai bine, am spus ca nu suntem genul de fosti care fac lucrurile acestea