Cand iubesti mai mult pe cineva? atunci cand nu-l mai ai, l-ai pierdut sau nu-l mai vezi...asa ca trage u concluzia
Ar fi mai rea deoarece barbatii si femeile se completeaza unii pe ceilalti. Asa daca am fi numai femei, ce ar iesi din societatea umana? Numai lesbiene
Apai. cam dificil. stii, baieteii is facuti pentru noi, ca altfel nu ar prea continua specia, nu ar avea cine sa ne supere, sa ne scoata fire, sa ne faca vesele in fine . ar fi naspa.
Hmmm interesanta intrebare daca noi nu am fi intr-un secol ar mai exista rasa umana?
Păi c-am greu de răspuns deoarece Dumnezeu prima dată cînd a creat omul pe pămînt pe Bărbat la creat, iar apoi din coasta lui ați apărut voi femeile? Și sănt convins că lumea ar fi nasoală fără bărbați, așa cum ar fi nasoală fără femei, dar nu te speria că pe pămînt voi femeile sînte-ți cele mai multe, mai multe decît bărbații, deci dacă bărbați nu vor mai fi atunci să văd ce ați face domnișoarelor singurele.
Daca nu ar fi barbati? V-ati linge toate in p***a, asta ar fi. Daca zici ca ar fi mai bine , eu nu stiu. Si apropo, prima data au fost barbatii
Fara 50% dintre ei,ar fi mai bine. Dictatori,razboinici, corupti, criminali.majoritatea sunt barbati.
Pfff...ce nebuni vad ca numai stie nimeni de gluma, nu am zis eu ca ar fi mai bine:* era o simpla glumadar ca de obicei barbatii au sarit de cur in'sus asa ca...
Nu as vrea sa se intample asta, unii din cei mai buni prieteni ai mei sunt baieti si nu as vrea sa ii pierd.
Ma intreb cum ar fi lumea asta fara femei? ar fi mai bine sau mai rau? o intrebare stupida, barbatul nu poate sta fara femeie, iar femeia nu poate sta cu barbatul. dar tu idn cate vad esti o fetita de 12 anisori (pana in 12) si este ceva normal sa pui o intrebare de genul. nu, ar fi mai rau.
M-am grabit. am vrut sa scriu... barbatul nu poate sta fara femeie, si femeia nu poate sta fara barbat.
si unde scrie "idn", este "din" cate se vede. scuze de greseli
Eu cred ca ne-am descurca fara barbati,ei sunt corupti,dictatori tampiti, teroristi, razboinici.noi fetele suntem mai pasnice.dar fiindca ai pus intrebarea la categoria,, dragoste si sex", ar fi cam nasol fara ei privind partea asta.
Ce intrebare de copil prost. Daca n-ar fi baiati n-ar fi nici fete deci.Schimba uh concluzia...
anonim_4396 întreabă: