Ba da, in special daca are cineva si relatii sexuale. Eu cred ca e bine sa aiba cineva o relatie de dragoste doar cu cineva cu care se gandeste sa se casatoreasca. Daca la inceput vrea sa o cunoasca, atunci cand isi da seama ca sigur nu se va casatori, sa se departa. Si sa nu aiba relatii sexuale cu orice fata decat dupa casatorie.
Nu are nicio treaba una cu alta!
Ca e normal sa nu te gandesti la casatorie daca nu ai peste 23 incolo, parerea mea! Nici eu ca fata nu vreau sa fac pasul asta in urmatorii 5-6 ani! Asa mi se pare normal!
Da, daca e o relatie de lunga durata in care tu i-ai dat fetei sperante desarte.
Bineinteles. Acea relatie este de fapt haina ta de vreme rea. Te-ai gandit ca poate persoana s-a indragostit de tine? Cum si in ce mod vei avea de gand sa o ranesti? Daca nu ai de gand sa fii impreuna cu acea fiinta, din iubire pur si simplu altruista, las-o libera cat inca nu este prea tarziu. Sa ai o primavara frumoasa!
Dar tu esti tata Omidu´? De unde stii ca nu te vei indragosti de acea persona intr-un punct al relatiei voastre? Fii serios, nimeni nu poate ghici viitorul, mai ales in relatii de dragoste.
Eu zic sa te relaxezi si sa lasi relatia sa curga. Poti avea surprize...
Da! inseamna! depinde si cati ani ai! Dar e grav daca amagesti o persoana pe termen lung si '' va iubiti'' si apoi nu o sa va casatoriti! mai ales daca cealalta persoana are ''ganduri mari'' cu tine! atunci e grav! apare nepotrivirea in cuplu!
Nu poti sa spui vai draga doamne ca tu vei fi ferit de acea boala numita ''dragoste-iubire'' si poti trai alaturi de cineva care se darueste si te iubeste. Nu poti sa spui intr-o zi gata totul s-a terminat, trebuie sa te gandesti la omul de langa tine si ar trebui sa te doara pentru ca ai folosit-o.
Chiar daca doua persoane se iubesc foarte mult, nu toate relatiile se termina cu o casatorie. Iar cuvintele "folosesc" si "dragoste" nu au ce cauta unul langa celalalt. Daca iti pui aceasta intrebare, realizezi si singur/a, ca ceva nu merge.
Probabil ca stai impreuna cu persoana aceea doar din cauza sexului, sau din curiozitate, sau e vorba de un fel de "amicitie " mai profunda. Daca vrei experienta este in regula, dar ar trebui sa ii spui ( direct /mai pe ocolite ) persoanei cu care esti ca tu nu ai de gand sa duci relatia in stadiul casatoriei, pentru ca altfel ea s-ar putea gandi la acest aspect, si mai apoi ar suferi cand ar vedea ca nu aveti aceleasi intentii. Daca esti sincer, nu o folosesti pe persoana de langa tine, ci traiesti alaturi de ea o experienta placuta. Totusi, trebuie ca omul de langa tine sa stie ca tu nu vrei MAI MULT.
Buna.parerea mea este ca in primul rand daca tu nu ai degand sa te casatoresti cu aceasta persoana motivul e ca nu il iubesti iar relatia ce o traiesti acum nu poti nic sa o numesti o reatie de dragoste dar probabil una de prietenie ar fi cuvantul mai indcat.de folosit de aceasta persoana tu sti ce ai in mintea ta daca intr-adevar te folosesti pentru ceva anume sau daca e doar o relatie de prietenie.cauta in sufletul tau si vei gasi raspunsul la tot! bafta
Inverseaza situatia si vezi cum ar fi, banuiesc că totusi nu sinteti de mult impreună dar e viata ta.
Nu. categoric! nimeni nu are de unde sa stie ce-i rezerva viitorul, adica na. nimeni nu trebuie obligat sa se casatoreasca daca el nu simte ca e necesar! asta daca vrea o casatorie macar putin solida, si de durata!
EstiFericitaSauTrista întreabă:
Belingot întreabă: