Bună. La mulţi ani!
Da, recunosc. Am plâns şi voi plânge de fiecare dată când o să-l văd.
O seară plăcută !
pa, pa.
Catalin,
Serios? Cred că "defecte" sunt persoanele care nu apreciază sensibilitatea persoanelor din jurul lor.
,, Lacrimile sunt gheaţa sufletului care se topeşte..."
pa, pa.
Pai de fiecare data cand a fost da., ...si acum am plans la el. cel mai bun film. asa emotionant. actorii de exceptie. bv bv bv bv bv. merita filmul 11 premii oscar
Ador acest film
aseara m-am uitat pentru a 7-a oara la el )
e un film la care voi plange mereu!
povestea dintre jack si rose e nemaipomenita. oare ar fi cineva in stare sa faca ce a facut rose?
pa-pa
Desi l'am vazut doar de 2 ori m'a emotionat mereu...este un film absolut superb
Eu am 12 ani si recunosc plang la multe filme triste. dara daca ma uit a doua oara la un film nu plang dar nu e ceva rau e normal sa plangi.
DA! ce ciudat ca pui intrebarea asta ca eu amu am intrat ca ma uit la film pa protv si i reclama asa plang
An nou fericit! Nu am vazut Titanic, si nici nu am de gand, pentru ca sigur m-ar intrista, suficient de mult incat sa ma apuce plansul Incerc sa ma uit la comedii Sau, in orice caz, ceva cu happy ending.
Decat prima oara am fost miscat dar nu am plans...deja dupa a 5-a oara e plictisitor
Chiar acum ma uit la el la TV si da. cel putin cand l'am vaz prima oara:X am plans recun... e un film foarte frumos! si cred ca l'am vaz de o suta de ori si tot nu ma plictisesc de el:X:X funda?
Da, chiar ma face sa plang mai ales pe la aproape de sfarsit cand Jack moare de frig si o tine pe pluta pe Rose Funda?
Dany_Daniel_1998 întreabă: