| Elena1234456 a întrebat:

Ma iubeste, dar nu vrea sa ne afisam relatia in clasa (suntem colegi). M-a prezentat parintilor lui, iesim uneori in oras si stam cu orele de vorba... imi tot spune ca suntem perfecti unul pentru altul, dar ca nu vrea sa afle colegii pentru ca si-ar bate joc si ar iesi glume.Azi s-a uitat mai insistent la o colega si m-am suparat. Chiar credeti ca ma iubeste? Oare sunt doar un capriciu? Nu inteleg de ce nu vrea sa facem publica relatia. M-a ajutat sa ma accept ca persoana, sa imi schimb imaginea in clasa si sa nu ma mai considere toti colega cea noua si ratata (ma transferasem in clasa a 11-a).

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie. Bine, intr-un final toata lumea s-a cam prins ca eram impreuna. Pai ce-i drept e cam aiurea sa te pupi la scoala, se uita colegii, te vad profesorii. Plus ca, poate ai o zi nasoala, te uiti mai urat la el, el se supara si lumea observa si tabarasc toti cu intrebari "da' v-ati certat? da' s-a intamplat ceva? cum de nu vorbiti/tineti de mana?" Practic iti expui relatia.
Apoi stateam dupa ore pe banca in parc (unul langa altul, si doar vorbeam si ne tineam de mana), ne vedea nu stiu ce profesor, si a doua zi ii zicea mamei ca ne-a vazut. Bine, nu faceam nimic deplasat, aveam amandoi 18 ani si invatam si foarte bine. Dar eu cel putin aveam senzatia ca suntem foarte urmariti. Faza cu colega si eu am patit-o. La fel, dupa ce se aflase de noi, o fost colega de la o clasa paralela (el se transferase la mine) i-a propus sa ii fie partener la bal. Deci tipa stia ca el e cu mine. Nu am reactionat foarte frumos atunci si can toata lumea a inceput sa faca glume ca il tin sub papuc, ca sunt geloasa si altele. Ulterior mi-a parut rau ca m-am exteriorizat.Asa ca intr-un fel e de preferat sa se afle cat mai putine.
Eu cred ca te iubeste, din moment ce iese cu tine, te-a prezentat parintilor si aveti subiecte comune. Nu pune chiar totul la suflet, fii putin indiferenta. Razi, glumeste, dar nu te arata afectatahappy

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nici un baiat nu prezinta un "capriciu" parintilor.
Si daca te deranjeaza faptul ca te tine "ascunsa",inhata-l intr-o pauza,saruta-l fix pana-i sar ochii si pune lucrurile la locul lor.
Ce scuza ai putea avea pentru asta? Pai,asa ti-a venit,era irezistibil in clipa respectiva,ce sa faci si tu!
Nu sunt de acord cu asemenea manifestari, in special la scoala, dar nu-i mai fa atata pe plac, in definitiv esti complicea lui in ceva care tie iti provoaca probleme si nesiguranta.
Asa ca, fa ceva!

| neutrino a răspuns:

O relatie ascunsa este o relatie mincinoasa.

| Azµre a răspuns:

Atâta timp cât te ascunde asta nu e relație.

| FadetoBlack a răspuns:

Nu văd care e rostu' de a ascunde o relaţie, am şi eu un cuplu în clasă, care s-ai ascuns, iar când noi am descoperit, au negat. Până la urmă s-a aflat. Ceea ce spune el cum că şi-ar bate joc şi chestii sunt doar minciuni, crede că colegii îşi vor bate joc de el... Şi pariez că îi e ruşine cu tine în public.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de parere ca ladicharm are mare dreptate.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Nu cred ca esti doar un capriciu pentru el. Daca tu nu te simti bine sa pastrezi relatia un secret impune-ti punctul de vedere, nu sta asa cu indoieli si o gramada de intrebari in cap. Se poate, totusi, sa ii fie un pic teama de reactia "prietenilor" din clasa..stii tu, unii baietii sunt mai orgoliosi si le place sa aiba o imagine perfecta mai ales in fata amicilor. Isi cunoaste prietenii, stie ca nu sunt suficient de maturi sa inteleaga ca el te place si ca s-ar simti aiurea sa fie tinta glumitelor lor chiar si pentru o scurta perioada. Explica-i ca se merita sa ii suporte o vreme (daca tu chiar asta vrei) ca oricum se vor satura la un moment dat, etc.
Pe de alta parte, din propria mea experienta iti spun sincer ca relatiile de dragoste intre 2 colegi sunt foooarte dificile din mai multe puncte de vedere. Unii colegi si-ar putea baga nasul, apoi la certuri iar ar fi o situatie stanjenitoare, la despartire si mai si.
In orice caz incearca sa il intelegi si pe el, insa daca tu esti hotarata ca vrei sa se afle vorbeste cu el si fii ferma. Daca si el te iubeste te va intelege.