| Simonaa5 a întrebat:

Ma iubeste sau nu?, ajutati-ma si pe mine,. voi ce parere aveti?
Imi place de un baiat din liceu de la mine.acum cateva zile cand am avut franceza cu el m-a chemat la catedra si m-a intrebat daca vreau sa il ajut pe un coleg care nu prea stie franceza si am dat din umeri. el m-a intrebat daca imi e rusine de acel coleg si i-am zis nu dar nu vreau sa imi bat capul cu el. dupa ce am incheiat discutia. aceasta discutie fiind spusa la ureche, mi-a facut cu ochiul si m-am dus inapoi in banca... dupa aceasta candvorbire mi-a zambit toata ora.Nu stiu dar eu il iubesc de cate ori ne uitam unul la altul ca se intampla mai des el se uita in ochii mei si imi zambeste si de cate ori are ocazia ma baga in seama chiar vorbim. Va rog ajutati-ma

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este smpatie dar de acolo pana la ati face curte, este cale lunga, mai ales ca nu are voie sa se implice, si te sfatuiesc sa nu te implici nic tu.

Răspuns utilizator avertizat
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Fataaa stai cuminte ca pentru treburi din astea poti fi exmatriculata.Si peste un an mai vedem la stiri un caz:fata s-a sinucis din prea multa dragoste pentru profesorul de franceza rolling eyes. E profesor, crezi ca s'ar uita la o copila? Iti face cu ochiul pentru ca ii esti simpatica si probabil esti o eleva buna nimic mai mult.Cauta'ti si tu unul de varsta ta.

| Seline a răspuns:

Te considera draguta, poate e atras de tine, dar nu-ti recomand sa te incurci cu profesorii oricat de atragatori ar fi ei, oricat de multa adrenalina presupune acest lucru, pentu ca tot tu o sa fii intr-o lumina negativa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaileuuuu tu nu ai minte deloc? sunt atatzia baieti pe lumea asta si u il vrei pe profu de fr ...stai cuminte si gandeste`te ce inseamna sa iubesti pe cineva.

| Simonaa5 explică:

Ok aveti dreptate...va multumesc

| emma000 a răspuns:

Macar de coriozitate stii cati ani are profesorul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici ar trebui sa intre politi sa ii prinda pe pedofili

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mult te place, daca te astepti sa te iubeasca doar din cateva zambete, nu esti realista, esti prea "disperata" dupa o relatie si aceasta disperare il va alunga.

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Nu cred ca "te iubeste" e cuvantul perfect. Poate simpatie, atractie. Dar eu zic sa o lesi balta ca e profesor si poti avea probleme.Si tu ai inceput sa tii la el, doar ca te-a zambit de cateva ori? Asta e prea de tot.Mai bine iti vezi de treaba, baietii mai sunt! Bafta!