Poate tine la tine, dar momentan te lasa sa mai cresti! Eventual sa faci scoala, sa poti sa-i scrii mesajele mai pe inteles!
Pe deoparte nu te baga in seama si pe de alta parte iti trimite mesaje ca inca tine la tine...in locul tau as face asa : as mai astepta ceva timp sa vad cum se mai comporta, apoi as incerca sa vorbesc serios cu el intrebandu-l daca are de gand sa se hotarasca ce simte pentru mine cu adevarat. asta trebuie sa faci si tu insa cel mai bine ar fi daca atunci cand discutati subiectul asta sa fiti doar voi doi singuri si sa incercati sa vorbiti cat mai deschis unul cu celalalt pentru ca altfel problema nu se va rezolva. daca totusi dupa toate framantarile tale el se dovedeste indiferent, trebuie sa incerci macar sa-l uiti...nu spun ca asta o sa se intample din prima clipa, doar ca straduindu-te o vei scoate la capat - tot ce trebuie sa faci dupa aceea este sa te gandesti ca exista o multime de baieti cu care ai putea sa fii si care te merita la adevarata ta valoare si nu umbla cu jocuri care te vor face sa suferi. in general relatiile de genul asta se termina urat din cauza unor astfel de probleme ( experienta mama sanatatii ) doar ca nu trebuie sa faci din asta o cauza pentru a fi trista si ati neglija ceea ce conteaza cu adevarat: persoana ta si prietenii care iti sunt alaturi
Este greu sa treci peste o despartire, daca el iti spune prin mesaje ca te iubeste si nici macar nu te saluta cand te vede:-s...imi pare rau, nu cred ca te mai place. zice doar asa ca sa fie sigur ca are la cine apela in caz ca nu ii merge alte relatii. treci peste el
Da stiu si eu ca is a 10 cred ca stiu sa scriu:-s numai ca m-am grabit nu am mai tinut cont de scris
Si eu m-am despartit tot de 2 saptamani, si eu il vad zi de zi la scoala si sincer mi se rupe ca nu ma baga in seama sau ca se uita urat adica chestia asta chiar imi comfirma ca mi-am pierdut ani din viata cu el si la faza cu tinutul, te cred ca tii la el si etc, dar cand intanlesti alt baiat incepi sa uiti de el, iti zic eu, si nu mai spune ca nu poti sa il uiti ca eu dupa 2 ani de relatie in care am tinut enorm la el, cand ii vad comportamentul sincer ma scarbeste ar trebui sa faci si u la fel, sa ii vezi adevarata fata ca dupa ce ne despartim, si asta cred ca e valabil la majoritatea relatiilor, isi arata adevarata fata Haide fato ca esti puternica, ce naiba nu se termina lumea la un ratat de om care nu te merita :*
Daca va vedeti la scl si iti trimite sms-uri este bine deocamdata, DAR ai grija! Intra in vorba cu el si vezi de ce se poarta asa.Intreaba-l serios daca te mai place sau daca are pe altcineva. el poate crede ca tu ai pe cineva si el iti reproseaza ca te place.
este o problema ceva mai ciudata, si compl dar se popate rezol cu dragoste si cu rabdare...
daca nu te baga in seama si nu vrea sa iti vb, at este ceva mai grav de atat. daca este deja asa esti intr-o belea pentru ca nu cred ca se mai poate face ceva.
data viitoare, cand se intampla se te acuze cineva ca ai pe altcineva, spui at pe loc pentru ca mai tarziu vor crede ca este adevarat.
succes!