Asha deci scrie pe sms ca te duci sa te sinucizi, pune-l pe griji sa sufere putin, inghideti telefonul si iesi la o plimbare cu prietenii.
Buna,depinde c el-a determinat sa spuna asta,poate ai gresit cu ceva... daca nu i-ai gresit,asta e,inseamna ca nu prea il mai intereseaza de tine.
Asa se intampla in viata, de cele mai multe ori unul iubeste si daruieste mai mult, sufera mai mult si celalalt nu simte la fel.Eu una mereu am fost de parere ca nu exista cuplu care sa se iubeasca cu aceeasi intensitate amandoi unul pe altul,poate c ama insel dar asta e parerea mea.
Voi stiti ce relatia a-ti avut si asa e viata,fiecare la un moment dat trece prin perioade mai dificile si suferia din dragoste,insa toate sunt trecatoare.
Orice ar fi,nu dispera,daca el chiar isi doreste sa nu te mai vada,accepta-i dorinta daca te iubeste,se intoarce tot el la tine, daca nu gandeste-te ca nu te merita si e timpul s ail uiti.
Mai sunt baietii o gramada, pe moment simti ca fara el nu poti trai si ca te sufoci in lipsa lui da nu e chiar asa.Am trecut si eu prin mai multe despartiti si iar impacari cu prietenul,acum deja m-am obisnuit si nu mai sunt ca inainte.E bine sa stii care e limita,daca nu te vrea,nu te umili niciodata,asta e o regula in orice situatie.
Dragoste cu forta nu se poate,fi tare si increzatoare in fortele tale proprii, poate a zis-o la nervi sau a avut el ceva motive, isi va reveni.
Mutubal întreabă: