Eu zic sa iei o pauza.La urmatoarea iesire spune-i din start:Ai facut din nou greseala asta.Nu ne vom mai vedea o perioada.Cand simti ca esti pregatita sa iei relatia in serios atunci anunta-ma.
Crede-ma ca isi va face efectul daca te iubeste.Asa eram si eu...plutitoare,nu luam nimic in serios si eram foarte distrata. El mi-a spus acest lucru. Mi-a dat de gandit si m-am schimbat pentru ca il iubesc.Acum gandesc altfel, vad altfel relatia.
Daca ii vei spune acele vorbe si iti vei respecta cuvintele, adica sa nu o suni sau sa o cauti deloc, te va cauta daca te iubeste si va fi o cu totul alta fata, care gandeste si vede altfel. Daca nu te iubeste atunci te va uita si chiar daca iti va fi greu, gandeste-te ca nu are rost sa te consumi pentru o persoana care nu te pretuieste.Bafta!
Este limpede ca buna ziua ca trebuie cel putin o pauza intre voi!
Eu zic sa incerci sa te concentrezi pe altceva pentru o perioada (iesi cu baieti, baga un joc pe net, eventual apuca-te de un sport --- pe barbati ii modeleaza foarte frumos un sport; nu cred ca ti-ar strica nici tie putina invatatura)!
Las-o sa repire! Daca te va vrea iti va da ea de inteles, daca nu nu are rost sa atarni asa dupa ea!
Dupa ce am inteles Tu o iubesti dar ea parca isi bate un pic joc de tine:d Tu vvrei sa te inteleaga dar ea nu poate aici nu stiu parca nu Te`ar placea:S... o Pauza nu ar strica pan` ce se gandeste ea ce sa faca cu Relatia voastra!
Frate las-o oleaca cel putin o saptamna si dupa cine stie poate relatia voastra isi revine
Parerea mea este ca tu gandesti mult mai matur decat ea...atata timp cat pe tine te da la o parte doar pentru simplul fapt ca are''de scris'' insemna ca ori are pe altcineva ori este intr-adevar probleme. ea nu stie deocamdata ce vrea de la viata si nici de la tine.nu iti gaseste un loc in viata ei pentru ca probabil este prea ocupata.trebuie neaparat sa luati macar o pauza in care sa analizezi tot ce s-a intamplat intre voi, dupa care sa iei o decizie finala... dar sa stii un lucru, nimic intre voi nu va mai fi ca la inceput pentru ca deja tu ai unele indoieli in privinta ei