| cage a întrebat:

Ma mai iubeste? deci sa fac un scurt rezumat la ce am patit : am fost impreuna cu o fata timp de 10 luni... i-am zis acum o luna si cv o chestie cam nasoala ( eram nervos pentru ca facea pe inabordabila)... in fine a zis ca nu mai vrea sa continuam asa si ca e a 2 a oara cand se intampla sa ii zic o chestie de genu. am incercat la inceput sa o las o saptamana in pace, si dupa mi-am cerut scuze dar nu a mai vrut sa ne impacam si a zis ca acum nu mai simte la fel pentru mine. dupa 2 zile dupa faza aceasta am vazut-o cu un tip si m-am cam enervat si a iesit iar cu cearta... in fine am lasat o in pace si mi-am gasit pe altcineva dar tot nu era la fel si ma gandeam la fosta in timp ce eram cu actuala.
apoi nu am vorbit cam o saptamana si m-a sunat sa ma intrebe o chestie pe care putea sa intrebe pe oricine altcineva
dupa cateva saptamani ne-am int din greseala... eu eram cu prietenii mei si ea cu cv prietene si prieteni... am inceput sa vb multe si era foarte bine dispusa si isi cerea scuze ca nu mi-a raspuns pe mess si alea alea(+ ca ma tot intreba cu cine am venit si era foarte curiaosa de fetele cu care eram la masa, si mi-a zis ca nu mai e cu tipul resp)... in fine am reusit sa ma cert cu unul din amicii ei si ea s-a suparat iar pe mine
acum au trecut 2 saptamaini si nu am mai vb deloc, chiar daca ne intalnim prin scoala cateodata ne salutam si atat

nu stiu ce as putea face sa aflu daca ma mai iubeste sau nu thinking

Răspuns Câştigător
| Ruxyana a răspuns:

Iubire=durere
pff...cred ca inca mai tine foarte mult la tine...
du-te la ea si vorbeste cu ea...
sunt inca multe lucruri care va leaga.winking...(amintiri.promisiuni.regrete...)
trebuie sa existe inca o sansa...pentru ca tu chiar tii la ea.si sunt sigura si ea la tine.)
daca nu mergi sa vorbesti cu ea... o so pierzi pentru ca va obosii asteptandute...si iti va lua altul locul...
crezi ca ea nu vrea sa te opresti sa vorbesti cu ea...eu iti spun din experienta...
sper sa mergi sa vorbreti cu ea...sa va impacatii:*:*
sa ne spui ce sa mai intamplat cu voi doi:*:X

14 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, poti afla daca te mai iubeste, vorbind cu ea, spune-i ca tu o iubesti si intreab-o ce simte pentru tine, si nu lasa pe altii sa se bage in relatia voastra, sun-o si da-ti intalnire cu ea...bafta!

| liz23 a răspuns:

Dragoste cu nabadai.tongue
Parerea mea este ca trebuie sa te controlezi la nervi. un spectacol nu rezolva nmic, doar inrautateste, apoi nu iti poate spune nimeni daca te iubeste sau nu, doar voi stiti ce s-a intamplat pe parcusul relatiei, indiferent oricum nu ii esti. Daca nu ii pasa de tine, nu-si cerea scuze nu punea nici un fel de intrebare. Solutia ar fi sa ii propui o iesire sa vorbiti si te lamuresti singurel ce simte pentru tine.

| marsy a răspuns:

Eu cred ca nu te iubeste. daca te iubea nu se supara asa repede. sh ink sa va despartiti din cauza unui simplu motiv! Nu se imperechea atit de repede. cu gindul k o sa va impakati.

| georgiana a răspuns:

Nu amesteca prietenii in relatie! prietenii sunt prieteni, iubita ta(partenera) e altceva...:-P
Inceraca sa-ti controlezi nervii si poarta o discutie cu ea!

| Ruxyana a răspuns:

Ai dreptate...winking
trebuie s ao recuceresti...si nu-ti trebyie mult ca sa o faci...
trebuie sa ii furi un sarut...ca s aisi aminteasca de zilele acelea minunate...hee hee...cand era langa tine

pff ce bine ar fi in lumea asta fara orgoliu si fara mandrie...happytongue:X:X
bafta:*:*

| Ruxyana a răspuns:

Pai este indecisa...probabil
poate putin confuza...hee hee
tot ce este important este ca va intelegeti bine.hee hee...
cred ca vrea sa va impacatii dupa aparente...
multa baftaa!:X:X:*:*
iti tin pumnii
sa ne mai dai amanunte ce sa mai inthee hee:*:*

| loundy a răspuns:

Tinand cont ca ati fost impreuna ai putea sa o intrebi. Dupa cum ai spus ca se poarta eu cred ca te place si ar vrea sa reluati, dar incearca si tu sa nu mai ai iesiri inadecvate sa nu te certii cu prietenii ei...Sun-o sau da-i intalnire undeva, zii ca vrei sa vorbiti si vezi cum se poarta, atunci o sa stii singur ce e de facut

Răspuns utilizator avertizat
| cage explică:

Eu am tot sperat dar deja a trecut o luna de cand ne-am despartit si ea tot nu da semn ca ar vrea sa se imapce ...totusi ea e genul de persoana foarte orgolioasa, care iarta foarte greu daca ii greseste cineva ( la fel face cu prietenele ei )... si i-am dat spatiu in ultimul timp si am sperat ca m-a va suna sa ne intalnim macar sa mai vorbim dar nu a facut-o...
totusi ma gandeam ca: daca m-ar vedea cu altcineva atunci ar fi geloasa si m-ar vrea inapoi sau o voi indeparta pentru todeauna?

| cage explică:

Si cel mai bine e sa vorbesc fata in fata pentru ca atunci nu prea e rece cu mine, intodeauna cand se purta mai nasol era la telefon (cand eram impreuna) iar cand eram impreuna chiar daca facea pe inabordabila o luam in brate si o sarutam si ii trecea

| cage explică:

Ne-am intalnit sa-mi dea cv si am iesit si la o cafea... si am vorbit despre ce am mai facut fiecare... a inceput sa se joace cu parul meu sa ma loveasca din joaca... chiar m-am simtit bine cu ea dar mi-am dat seama ca nu trebuie sa ma impac cu ea ( si nu mai aduc aminte de greselile pe care le-am facut fiecare ) ci sa o recuceresc si o sa o iau incet ca la inceput sa vad daca iese big grin

| cage explică:

Uite saptamana asta am sunat-o intr-o zi si am vb putin la telefon ( la sfarsit a zis ca s-a bucurat ca am sunat-o) si ne-am mai intalnit prin scoala si am vorbit... iar cand am chemat-o la un suc ceva sa mai iesim mi-a zis ca saptamana asta e cam ocupata cu scoala... in fine mai incerc sa o chem o data saptamana viitoare si daca ma refuza si at inseamna ca nu mai vrea nimica

oricum atunci cand ma intalnesc cu ea pare la inceput rece, iar dupa ce incepem sa vorbim devine tot mai ok si alea alea

am ajuns sa cred ca ea nu prea stie de fapt ce vrea... parerea mea

| alexandra15 a răspuns:

Buna. Este aproape imposibil ca dupa un timp destul de indelungat ea sa nu te mai iubeasac cu atata mai mult cu cat ea este interesata de tine, cu cine stai cu cine mai esti ce faci.Si ti-a zis ca numai e cu tipul ala...Atunci astepta o initiativa probabil si ar fi trebuit sa faci pasul...Probabil a vrut doar sa te faca gelos. Du-te la ea spune-i ca o iubesti si ca nimic nu mai este la fel fara ea...si ca nu poti renunta la ea pentru ca e o fata deosebita si o apreciezi... ii va placea sa auda toate astea... Dca ma asculti o sa fie bine...si daca tot ce ti-am zis eu nu a mers...atunci situatia e foarte clara...nu prea mai are sentimente pentru tine si este chiar asa cum spune ea.Incearca sa ii cauti kompania intre timp si sa vb cu ea.

| smy a răspuns:

Inceark daca te intalnesti q ea intre patru ochi sa aduci in discutie acest subiect dar cat mai discret posibil(fetelor nu le place sa discute despre relatiile lor)sau ai putea sa aflii de la o prietena a ei desi este mai josnic!