O sa-ti treaca. E de la varsta, esti inca prea mic pentru masturbare, mai ai vreun an pana la varsta la care se apuca baietii in general. Renunta si tu la masturbare macar pentru o perioada scurta (5-6 luni). O saptamana nu este o pauza, nu aveai cum sa observi modificari indoar cateva zile. Pauza inseamna macar 3 luni fara masturbare.
Nu exista varsta minima de masturbare. Tu din ce gaura de pudice ai iesit? Majoritatea copiilor fac sex la 13 ani, incurajezi si asta din cauza majoritatii?
Nu, nu exista varsta minima, totusi el e doar un copil si evident nu face fata. In nici un caz nu face majoritatea copiilor sex la 13 ani, ci 1-2 dintr-o mie.
Asculta-ma cu atentie. masturbarea inseamna frecarea inainte si inapoi a penisului cu mana. Sexul presupune frecarea inainte si inapoi a penisului intr-un vagin. Crede-ma tehnic si fiziologic din punctul de vedere al penisului e fix la fel. Ba chiar unii si-au fracturat penisul in timpul sexului NU al masturbarii din cauza penetrarii bruste intr-o pozitie proasta.
Deci, ori ca faceai sex ori ca te-ai masturbat, daca intr-adevar e ceva fizic s-ar fi intamplat la fel. Iti zic asta fiindca am impresia ca ti se pare ca daca nu te-ai fi masturbat nu se intampla.
Mai bine te relaxezi eu unul n-am auzit sa fie realmente o problema fizica in sensul asta. Cred ca o sa-ti revii.
Ne o problema, doar ca eu zic sa o lasi mai moale...o data la doua zile e de ajuns!
linarkfts întreabă: