| Batman_3206 a întrebat:

Ma masturbez o data pe saptamana. Am putut sa nu ma masturbez 3 saptamai dar si o luna asta pentru ca aveam o prietena cu care ma intelegeam foarte bine. Nu am facut sex cu ea. Ce parere aveti? Cum pot sa nu ma mai maturbez daca nu am o prietena sau cu cine sa fac sex?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti sa te masturbezi in continuare, nu faci abuz si nu-ti face nici un rau.

| glamour a răspuns:

Daca tie iti face placere nu vad de ce ai renunta la acest obicei, nu mai traim pe vremea bunicii cand era o rusine sa te masturbezi sau sa faci sex. pana la urma e un lucru firesc si normal, mai ales la barbati, in general voi va abtineti mai putin decat femeile cand vine vorba de astfel de placeri.

| elenaA_9063 a răspuns:

Daca tu simti nevoia sa te masturbezi cand nu ai activitate sexuala cu prietena ta, nu inteleg unde e problema... E ceva normal. Trebuie sa te "descarci" cumva. Insa, daca tu vrei neaparat sa nu te mai masturbezi deloc, atunci vointa ar cam fi solutia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu puteam sti de ce nu prea iti intelegeam filmele.Erau pentru copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sex ma?! Vrei sa o lingi pe tate? Nu fa asa ceva.Trebuie sa...nu stiu am 9 ani crying laughing

| Oana_1445 a răspuns:

Ar trebui sa spui unui medic, probabil el ti-ar da pastile, sau niste sfaturi! fundita?